Banquette Booth Luxe massief houten theetafel en hoge achterbank

- Feb 26, 2019-

Opgericht in 2009, SHENZHEN OUGUANXUAN FURNITURE CO., LTD. is een toonaangevend bedrijf in de coffeeshop en restaurantmeubelfabrikant. We zijn al meer dan 10 jaar actief. Onze klanten verspreidden zich over de hele wereld. Onze productlijnen omvatten: tafel- en bankgroep,,, ect .. Luxe massief houten theetafel en hoge rugleuning SE034-1 wint de meeste populariteit onder hen.


Luxe massief houten theetafel en hoge rugleuning is gemaakt van gekwalificeerd hout, kunstleder. Het wordt veel gebruikt in coffeeshops en restaurantmeubels en met zijn geweldige prestaties en hoge kwaliteit. Het is ontworpen om tegemoet te komen aan de veranderende eisen en benodigdheden van klanten. We presenteren luxe massief houten theetafel en hoge rugleuning in verschillende maten, uitvoeringen en vormen tegen zeer redelijke prijzen. Het wordt gekenmerkt door schuim met hoge dichtheid, bekleed met leer of stof, zwaar hardhout, versterkt met gelijmde hoekblokken, en .. Door schuim met hoge dichtheid bekleed met leer of stof en,. De geavanceerde productiemethoden maken hem het best geschikt voor de groeiende marktspecificaties. Ons bedrijf heeft bereikt en, en dit product is verstreken. Van onze volledig uitgeruste machines kunnen we luxe massief houten theetafel en hoge rugleuningbank produceren volgens uw exacte specificaties. Het product wordt gedekt door een garantie. Als we terugbetalingsovereenkomsten hebben, bent u verantwoordelijk voor de verzendkosten. Het saldo wordt terugbetaald nadat we de artikelen hebben ontvangen. Het is beschikbaar op https://www.toprestaurantfurniture.com/contact-us.


Het aanhoudende succes van ons bedrijf is gebaseerd op consistente en concurrerende prijzen, hoogwaardige afwerking, snelle reactietijd en uitstekende klantenservice. Bij SHENZHEN FURNITURE is het ons doel om de hoogste kwaliteit producten en superieure service aan onze klanten te bieden, die beide onze topprioriteit zijn. Onze klanten zijn ons gaan herkennen als vriendelijke, deskundige, professionele en betaalbare experts. OUGUANXUAN FURNITURE verwelkomt de mogelijkheid om uw volgende project te citeren, ongeacht de grootte, de hoeveelheid of het materiaal en wij verheugen ons op uw samenwerking.


Een paar:Cafe Bench Nordic Restaurant Houten tafel en Setional Sofa Volgende:Custom Booths hedendaagse houten tafel met diner cabines