Voordelen van zitbanken

- Aug 26, 2019-

Overweegt u banketten voor uw volgende interieur? Banquettes of cabinestoelen zijn een fantastische optie bij het ontwerpen van elk interieur, of het nu gezellige vergadercabines zijn voor een kantoor of uitgestrekte muurgemonteerde banquettes voor een restaurant. We hebben de factoren samengevoegd die banketten tot de meest veelzijdige zitoplossing voor uw volgende uitrusting maken.

1. Grondplanning


De op maat gemaakte aanpak met banketzetels betekent dat deze flexibel kan worden aangepast aan uw vereisten voor vloerplanning. Hiermee kunt u het beschikbare gebied strategisch maximaliseren, moeilijke en minder gewenste gebieden transformeren en opnieuw gebruiken.


Verberg of markeer de interieurelementen zoals muren, nissen en hoeken, of maak ze. Werk rond structurele elementen, maak eenvoudig zones en scheidingen.
2. Klantvoorkeur


Vooral in horecagelegenheden houden klanten van het gevoel van privacy en comfort dat vaste zitplaatsen bieden. Met tegenwoordig een veel grotere nadruk op de hele ervaring met uit eten gaan, kunnen cabines een geweldig hulpmiddel zijn om aantrekkelijkere ervaringen voor diners te creëren, waardoor een gevoel van intimiteit en exclusiviteit ontstaat. Deze principes zijn ook van toepassing op commerciële fit-outs, met zitmeubels een geweldige manier om geweldige privé-vergaderruimtes te bouwen zonder permanente muren te bouwen. Het is ook een geweldige optie voor het inrichten van werkplekcafetaria's met bankettenlengtes om een vleugje warmte en comfort toe te voegen aan deze bedrijfsruimten.


3. Compatibel met elke omgeving


Informeel dineren, formeel dineren, receptieruimten, kantoorcafetaria's, hoekjes voor werkvergaderingen - noem maar op, Harrows heeft een banket- of cabineprofiel dat compatibel is met elk van deze omgevingen. Sommige profielen, zoals de Action, zijn ontworpen met een kleine voetafdruk en opengewerkt front om compacte, gemakkelijk toegankelijke face-to-face vergader- of werkhoeken te creëren. Andere profielen zoals de Solace zijn een meer traditioneel profiel dat kan worden aangepast aan elke ruimte, elke configuratie en elke hoogte.


Wat de creatieve visie en het technisch ontwerp ook zijn, deze vooraf ontworpen profielen zijn het perfecte startpunt om uw ideale banquette-uitrusting te bereiken.
4. Ontwerp en persoonlijkheid


Misschien wel de grootste en belangrijkste factor die zitbanken hebben ten opzichte van andere opties is de mogelijkheid om een verhaal te vertellen en een sfeer te creëren. Ga helemaal los met afwerkingsopties, stoffen, kleuren, details en meer. Voeg lagen akoestische en visuele verzachting toe en creëer tegelijkertijd praktische, nuttige en mooie ruimtes. Met banketten kunt u gemakkelijk bedrijfskleuren of themastoffen opnemen om gedurfde uitspraken te doen en karakter aan uw uitrusting toe te voegen.


Of u nu op zoek bent naar ruimtebesparende zachte zitplaatsen voor een restaurant of café, gezellige intieme ruimtes voor een bar of semi-privé breakout-zitplaatsen voor een commercieel kantoor, we hebben een complete banketoplossing ontwikkeld. Een systeem dat een afgewerkte banket levert met de zachte pasvorm.

未标题-1

Een paar:Een prachtige bar op het dak die het nachtleven van Auckland naar nieuwe hoogten brengt Volgende:Een oude meelfabriek omgebouwd tot een warm buurtcafé