Cafe Bench Retro Club Tafel en lederen cabines bank

- Sep 20, 2019-

Opgericht in het jaar 2003, SHENZHEN OUGUANXUAN FURNITURE CO, LTD is een toonaangevende coffeeshop en restaurant meubelfabrikant onderneming. We hebben meer dan 16 jaar ervaring op dit gebied. En we hebben duizenden klanten over de hele wereld bediend. We zijn vereerd om duizenden klanten over de hele wereld te bedienen, het verstrekken van tafel en bank groep. Retro Club Table en Lederen Booths Sofa is de beste naam product onder hen.


Retro Club Table and Leather Booths Sofa is ontworpen met behulp van hoogwaardig materiaal en geavanceerde technologie, onder strikt toezicht van onze professionals. Het wordt veel gebruikt in koffieshop en restaurant meubilair en met zijn geweldige prestaties en hoge kwaliteit. Het is ontworpen om te voldoen aan het industriecriterium. We presenteren dit product in verschillende ontwerpen en maten die voldoen aan de vraag van de klanten. Het belichaamt kenmerken zoals hoge dichtheid schuim bekleed met leer of stof, zware hardhout, versterkt met gelijmde hoekblokken, en . Vanwege hoge dichtheid schuim bekleed met leer of stof en , . De aangeboden Retro Club Table En Leather Booths Sofa wordt vervaardigd door zeer ervaren professionals bij onze leveranciers. Het is voorbij. Van onze volledig uitgeruste machines kunnen wij Retro Club Table en Leather Booths Sofa produceren naar uw exacte specificaties. De verkoop van dit product is gegarandeerd: garantie, onderhoud van de levensduur! Als we terugbetalingsovereenkomsten hebben, bent u verantwoordelijk voor de retourverzendkosten. Het saldo wordt aan u terugbetaald nadat we de artikelen hebben ontvangen. Het is beschikbaar in https://www.toprestaurantfurniture.com/contact-us.


SHENZHEN OUGUANXUAN FURNITURE is goed uitgerust om te voldoen aan de snelle doorlooptijd en veranderende eisen van onze klanten. Bij SHENZHEN OUGUANXUAN FURNITURE, klanttevredenheid en professionele service, evenals concurrerende prijzen zijn zeer belangrijk voor ons, een tevreden klant is wat we streven te bereiken. Onze goede service zorgt ervoor dat onze vaste klanten terugkomen voor meer. We staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.


Een paar:Custom Booths Custom Houten Tafel Stoel En Gestoffeerde Bank Volgende:Commerciële eettafel met bankstel