Kapitaal instroom in het slimme deursloten van de markt zal worden de nieuwe ingang van Smart Homes

- Jan 08, 2019-

De meest intuïtieve verschil tussen slim deursloten en traditionele mechanische sloten is het verschil in ontsluiten methoden: in het verleden, alleen belangrijke ontsluiten mogelijk was. In de intelligente tijdperk waren er meer handige manieren van gezicht, vingerafdruk, wachtwoord, enz. Met andere woorden, werd persoonlijke fysiologische gegevens vervangen. De sleutel werd de link om te ontgrendelen. Het slim deurslot opgelost eerst de verlegenheid van het vergeten om de sleutel.

In vergelijking met Japan, Zuid-Korea en Europa en de Verenigde Staten, China's slimme deur vergrendeling markt penetratiegraad is laag, slechts 2%. Vanuit het perspectief van de binnenlandse markt, China heeft een bevolking van 1,4 miljard en 400 miljoen huishoudens, en de potentiële markt is enorm. Vanuit dit oogpunt heeft de slimme deur vergrendeling markt een brede en prachtige blauwe zee.

Kapitaal overstromingen in het slim deurslot markt en wil niet worden buitengesloten.

h640w424-5b4d40e1cc99d

Sinds 2014 zijn er 22 financiering incidenten op het gebied van slimme deursloten. Allermeest naar de financiering is nog steeds gebaseerd op de Angel Wheel en A Wheel. De markt is in het beginstadium van de industrialisatie en het opstarten van bedrijven en kapitaal hebben gegoten.


Vanaf 2014 tot heden goed 22 financiering evenementen op het gebied van slimme deursloten voor ongeveer 10% van de totale oppervlakte van slimme huizen. De industrie is begunstigd door de kapitaalmarkt. Allermeest naar de financiering is echter nog steeds gebaseerd op de Angel Wheel en een-ronde. De markt is in het beginstadium van de industrialisatie. Ondernemerschap bedrijven en kapitaal hebben gegoten in. Onder hen, Gubei Electronic Layout Software + Hardware, gelanceerde smart deursloten, heeft het voortouw bij het realiseren van C-ronde financiering genomen. Yunding-technologie, die is gespecialiseerd in de productie van slimme deursloten, bereikt 51 miljoen B + eerste ronde financiering in maart 2017, leidt het slim deurslot opkomende opstarten. Met de ontwikkeling van de technologie, worden de intelligente deursloten overgebracht van de B-end markt naar de C-end markt. Gedreven door de slimme huis boom, zal de slimme deur vergrendeling markt geleidelijk vervallen.


Het aantal slimme deursloten groeit snel, en toekomstige prijzen worden verwacht om te vallen.


Op dit moment de prijs van slimme deursloten is meestal 2.000-3.000 yuan, en de gemiddelde prijs is ongeveer 2.500 yuan, die is 10 keer hoger dan de traditionele mechanische sloten. Er is een grote "spread ruimte", en veel consumenten die waarde hechten aan de prijs zijn geblokkeerd. .


In 2015-2017, het aantal slimme deur vergrendeling verkoop verhoogd van 1,97 miljoen toestellen naar 8.14 miljoen toestellen en de omvang van de markt steeg van 4,9 miljard yuan tot 20,3 miljard yuan. Volgens de voorwaartse prognose, na 2019, met de continue verbetering van het concurrerende landschap en de geleidelijke verbetering van de supply chain, zal de gemiddelde prijs van slimme deursloten geleidelijk dalen tot ongeveer 2.000 yuan. In 2023, zal de verkoop van slimme deursloten 65 miljoen toestellen overschrijden.


Kijk naar de slimme deur vergrendeling industrie patroon, die sterk in alle kringen is


Alle gangen van het leven wilt proeven van de enorme taart van de slimme deur vergrendeling industrie. Momenteel, heeft China's smart lock-industrie zes kampen gevormd: professionele smart lock camp, communicatie (GSM) kamp, smart home camp, veiligheid kamp, het (Internet) kamp, traditionele lock kamp. Geconfronteerd met de vraag van de grote markt in de toekomst en de snel groeiende markt, is het een onvermijdelijke tendens voor alle de reuzen zoals mobiele telefoons, huishoudelijke apparaten, beveiliging en het Internet om te beginnen met "sloten en sleutels".


Slimme deursloten zullen een nieuwe toegangspoort voor intelligente huizen geworden. Wilt u nog steeds om de sleutels?


Sinds de jaren 1990, met de ontwikkeling van het Internet van dingen, slimme huis en het Internet, zijn slimme deursloten begonnen om uit te breken in de civiele markt. Externe start, afstandsbediening, externe alarm en bewaking op afstand zijn de standaard voor vele slimme sloten geworden. Verwacht wordt dat na 2018, slimme deursloten een periode van snelle ontwikkeling treedt en worden toegepast op een bredere smart home scène.


Een paar:De eerste China International Import Expo Volgende:Hoe te behandelen de tabel stoel