Kindermeubilair Aankoop Besteed aandacht aan de volgende 3 punten

- Dec 18, 2018-

Veel ouders willen een set kindermeubilair kopen of vervangen die geschikt is voor hun kinderen. Wanneer ze echter naar een winkelcomplex met meerdere merken en een complex familiebedrijf gaan, zijn ze ietwat 'verbluft en fascinerend'. Ik weet niet waar ik moet beginnen. In feite is de aankoop van kindermeubilair zeer deskundig, deze krant heeft drie trucjes voor je.

h550w376-5b7626c05c433

De eerste maatregel: de belangrijkste milieubescherming


Omdat de weerstand van kinderen zwak en groeiend is, moet de milieubescherming van meubilair op de eerste plaats komen. In de ogen van ouders houden kinderen van heldere, heldere kleuren, maar dragen ook bij aan een optimistisch karakter, maar u weet het niet, het onderzoek van het kwaliteitsinspectiebureau toont aan dat hoe helderder de kleur van meubelverf, lood en andere zware metalen is meer veel.


Bij de aanschaf van kindermeubilair wordt aanbevolen de handelaar te vragen naar het inspectierapport voor de meubelverf om te controleren of de oppervlaktecoating van het meubilair geschikt is en zo veel mogelijk natuurlijk houten meubilair of niet-houten meubilair van het beroemde merk te kiezen. Voor producten zonder waarschuwingssignalen, merkloze modellen, geen toepasselijke leeftijdsgroepen en geen gebruiksaanwijzing, wordt het niet aanbevolen om te kopen. Nieuw aangekocht kindermeubilair moet gedurende een bepaalde periode op een goed geventileerde plaats worden bewaard om schadelijke stoffen zoals formaldehyde te verspreiden.


De tweede maatregel: ontwerp om veilig te zijn


Levendig en nieuwsgierig is de aard van een kind, maar veel ouders hebben de scherpe randen en hoeken van meubels verwaarloosd. Let bij het selecteren van kindermeubilair op of de rand, punt of het uitstekende deel dat kan worden aangeraakt afgerond is; of het gat en de opening in het meubilair het risico kunnen inhouden dat de vinger van het kind wordt geknepen, waardoor wordt voorkomen dat het kind wordt gekneld tijdens het dagelijkse spel; Of kindermeubilair ventilatiegaten heeft; of kindermeubilair met vouwinrichting een handmatig positioneringsapparaat heeft; of de stabiliteit van het kindermeubilair van de kast voldoende is om te voorkomen dat kinderen omvallen en over tafels en stoelen vallen; hoge tafel en kasten met een hoogte van meer dan 600 mm Voor de producten, ongeacht of ze de verbindende delen van de vaste producten op het gebouw leveren, en de installatie- en gebruiksmethoden duidelijk aangeven in de gebruiksaanwijzing.


De derde maatregel: beide functioneel


Bij het kopen van meubels, moet u ook rekening houden met de "groei" van het kind, kies bijvoorbeeld, u kunt uitrekken, het bed vergroten, enz., Laat het meubilair het kind begeleiden om te groeien. Als de ruimte beperkt is, kunt u een functiebed kiezen dat een bureau, kledingkast en bed combineert, wat zowel praktisch als ruimtebesparend is.


Een paar:Gouden regels voor caféindeling Volgende:Hoe moeten bedrijven in de thuisindustrie de komst van de zakelijke nulperiode omarmen?