Chinees bedrijf helpt Zuid-Afrikaanse maskermaker de productie te stimuleren

- May 11, 2020-

Johannesburg, april 24 (People 0010010 # 39; s Daily Online) - Lokale medische experts hebben allemaal de oproep tot het publiek herhaald om gebruik te maken van stoffen maskers om te voorkomen dat ze worden geïnfecteerd door de virus, maar de wereld wordt nog steeds geconfronteerd met een tekort aan materiaal om maskers van hoge kwaliteit 3 te vervaardigen. Smeltgeblazen en niet-geweven SS-stoffen zijn de belangrijkste materialen bij de productie van chirurgische 3 - laagsmaskers.

Maar het productiebedrijf voor maskers, Amana Healthcare Products, dat problemen had met het produceren van maskers vanwege een gebrek aan wereldwijde materiaalvoorraden, kan nu hun productielijnen op volle toeren draaien met de hulp van een Chinees bedrijf, HARVEST NON-WOVEN PRODUCTS (PTY) LTD .

Dit Chinese bedrijf is gespecialiseerd in de productie van SMS-doek, dat is ontworpen voor aardappelverpakkingen en fruitverpakkingen in Zuid-Afrika. Toen de roep om meer maskermateriaal kwam om de verspreiding van het COVID-19-virus tegen te gaan, zette het bedrijf zijn activiteiten om in smeltgeblazen en niet-geweven SS-doek om lokale maskerfabrieken te ondersteunen.

Sun Xiaodong, CEO van het bedrijf, zei op 18 april dat ze proberen de transformatie van de productielijn volledig in overeenstemming te brengen met de strikte productienorm van medische materialen. De fabriek is ontworpen om te voldoen aan de BRC-standaard van de voedingsindustrie. Ze voegden een statische masterbatch toe aan hun doek en verhoogden de statische elektriciteit met 40, 000 volt door een elektrostatische generator te gebruiken om de virusadsorptiefunctie van het materiaal te verbeteren.

Om de BFE te verhogen, installeerden ze ook een koelsysteem aan de neus van de spindopplaat, waardoor de stof sneller kon afkoelen om de luchtweerstand te verminderen. Hisence SA zorgde voor een superkrachtige airconditioning en assisteerde bij het transport van de machines. Tot dusver heeft hun 25 GSM-melt-blow 97% BFE bereikt en ze zijn druk bezig de technologie te ontwikkelen om FFP 3 -materiaal van hoge kwaliteit te produceren ter ondersteuning van lokale maskerfabrikanten.

JW Eggjink, verkoopmanager van BBF Safety Group, zei dat importtarieven direct kunnen worden vrijgesteld door lokale aankopen en ook handiger is. "In de huidige situatie van maskertekort hebben zij (HARVEST NON-WOVEN PRODUCTS (PTY) LTD) de grondstofprijs niet verhoogd."

U-mask, een lokale fabrikant van FFP 2 -maskers, schonk in februari 30, 000 FFP 2 -maskers aan China. HARVEST NON-WOVEN PRODUCTS (PTY) LTD hielp hen bij de aankoop van een productielijn voor chirurgische maskers uit China en biedt volledige assistentie bij transport en technische diensten.

Marko, de productiesupervisor van HARVEST NON-WOVEN PRODUCTS (PTY) LTD, werkt sinds september voor het bedrijf 2018. Hij zei dat veel lokale werknemers weigerden maskers te dragen toen de epidemie uitbrak, omdat ze dachten dat alleen patiënten deze droegen. Met de voortdurende training van het bedrijf 0010010 # 39; is iedereen van gedachten veranderd. 0010010 quot; Het bedrijf heeft echt zijn best gedaan om de families van werknemers te beschermen. 0010010 quot; 0010010 nbsp;

"We houden van deze regenboognatie, we houden van Zuid-Afrika en we willen een bijdrage leveren om Zuid-Afrika te helpen de epidemie te bestrijden", zei Sun Xiaodong. 0010010 nbsp;


Een paar:China's maskerproductie te midden van COVID-19 wijst op een sterk productievermogen Volgende:Peking biedt hulp bij het aanpakken van de gezondheidscrisis