Kleurentrends voor 2019

- Sep 03, 2019-

Gebruik de kracht van kleur - het gezegde "we eten met onze ogen" is nooit meer waar dan in gastvrijheid interieurontwerp.

In gastvrijheid is het menu een belangrijke motor voor succes. Niet over het hoofd te zien is de kracht en invloed die kleur op uw interieur heeft om de ervaring van uw klant te verrijken en hen aan te moedigen terug te blijven komen.


Om je te helpen, hebben we de wereldwijde kleurvoorspellingen voor 2019 onderzocht en hieronder met je gedeeld. De rijke weelde en glamour van het afgelopen jaar wordt vervangen door meer geaarde, aardse kleuren die de sfeer van de hedendaagse samenleving weerspiegelen.


PANTONE

Pantone heeft 'Living Coral' uitgeroepen tot de Kleur van het Jaar 2019, wat vertrouwen en spirit aanmoedigt. Een levendige kleur afgeleid van de natuur, het vertegenwoordigt "de fusie van het moderne leven". Dit jaar kunnen we veel heldere tinten verwachten om creativiteit en expressionisme aan te moedigen, in balans met de terugkeer naar zachtere kleuren geïnspireerd door de natuur.


Pantone - Kleur van het jaar 2019DULUX

De voorspellingen van Dulux voor de kleurencollecties van 2019 zijn een moderne versie van ouderwetse elegantie en verfijning, waaruit blijkt "een waardering voor traditionele praktijken en ouderwets vakmanschap, omarmend dat wat oud en nieuw, verleden en heden combineert."


Dulux 2019 Trends kleurenpalet


RESENE

Authentieke, natuurlijke tonen komen naar voren als "de wereld buiten onze muren zit vol met digitaal geklets". Intrigerende, subtiele kleuren staan op de voorgrond in plaats van gewaagde, in je gezicht gebaren.
SAMENVATTING

Zoals bij elke voorspelling zijn er geen garanties en trends komen en gaan, waardoor het risico bestaat dat je te snel uitgaat. Wat wel klopt met alle voorspellingen die voor het nieuwe jaar worden gepubliceerd, is een thema van authenticiteit en connectiviteit. Aanwezig zijn in de ruimte, verbonden zijn met je omgeving. Kleur gebruiken om gevoelens van bewustzijn op te roepen, zoals milieuvriendelijk groen, blauw en grijs en de opkomst van biofiele ontwerpelementen als we de kracht van onze omgeving herkennen en echt omarmen en de impact die het kan hebben op onze ervaring.


Het opnemen van kleur in het interieur van uw restaurant hoeft niet ingewikkeld te zijn en dit omarmen kan zo eenvoudig zijn als het vervangen van uw bestaande zitplaatsen met nieuwe stoelen in een spannende verfafwerking. Bijna al uw meubelelementen kunnen worden aangepast in elke gewenste kleur, zoals voetstukken voor tafels met poedercoating of stoelen met metalen frame. Houten stoelen en houten tafelbladen bieden nog meer opties met een solide verfafwerking, glanzende en matte opties, verfwassingen, vlekken, wrijfeffecten of zelfs digitaal printen op houten oppervlakken. De opties zijn eindeloos.

American Retro Style Metal Dining Chair Fashion High Back Booths Sofa

Een paar:De gids voor retro horeca meubelstoffen dubbele bank en houten tafel Volgende:Aangepaste Sofa Modern Cafe Houten eettafel en vrijetijdsbanken