Consument besteedt meubels en beddengoed omhoog 3,3% in 2018

- Oct 18, 2018-

Vorig jaar was minder volatiel dan in 2017 voor de woninginrichtingsindustrie.


De consumentenbestedingen aan meubilair en beddengoed stegen in 2018 met 3,3%, en meer dan de helft van de bedrijven op de belangrijkste bronnen van Furniture Today voor de Amerikaanse meubelmarkt presteerde boven die drempelwaarde. In 2018 presteerde minder dan de helft boven de groei van de consumentenbestedingen.


Over de gegevens ...

Furniture Today's lijst van de belangrijkste bronnen voor de Amerikaanse meubelmarkt rangschikt bedrijven volgens meubels uit 2017 naar de Verenigde Staten. Bronnen moeten op de Amerikaanse markt worden verkocht, ongeacht of ze productie-, assemblage- of bedrijfskantoren hebben in de VS.

WASHINGTON - De Consumer Confidence-index van de Conference Board steeg naar 133,4 voor de maand augustus, net onder de recordperiode van oktober 2000, toen het consumentenvertrouwen 135,8 bereikte.


De indexverhoging van augustus komt nadat het bescheiden consumentenvertrouwen in juli met 127,9 is gestegen, volgens het maandelijkse rapport van de Conference Board. Met de Consumer Index van augustus omhoog en de Expectations-index vorige maand van 107,4 naar 107,6, zouden de Verenigde Staten een gunstige economische groei verwachten voor de rest van 2018, aldus Lynn Franco, directeur economische indicatoren bij The Conference Board.


Een paar:Verkoop van meubelwinkels stijgt 4,3% in september Volgende:Classificatie van eettafels en stoelen