Doe wat je wilt, hoe thuis te bewegen

- Dec 20, 2018-

Gelegen in het elite gedeelte van het centrum van Taipei, worden de eerste verdieping en de hoekruimte op de 8e verdieping en de verlichting niet belemmerd door de naburige huizen, en het bestaande ruwe huis is de basisvoorwaarde, het onverborgen cement met de staalbotstructuur, het is de meest directe bron van inspiratie voor het ontwerp geworden, met ruwe en nauwgezette verbindingen, en de algehele planning van het ontwerp van het cementplafond bewaard in de huidige staat van het ruwe huis. Afhankelijk van de bouwomstandigheden van het grote raam en de scène, wordt het concept van leven en gebruik opnieuw bedacht, de visie van de skyline van de stad behouden en de natuurlijke lichtbron is overvloedig aanwezig in de kamer. De publieke en private velden krijgen een verscheidenheid aan uiterlijk door een coherente beweging.

1136224690272

Door de originele kenmerken van cement, de kleurendecoratie en de decoratie van het meubelobject, zijn de fijne elementen van de klassieke afbeeldingen verbonden, verbonden door een witte achtergrond, die het hoofdwandbewustzijn van cementpoeder weerspiegelt en van een ander niveau springt.

1136231090272

De openbare ruimte verdeelt opzettelijk de keukenfunctie in tweeën. De luchtige Nakajima is geïntegreerd in de woonkamer en eetkamer om een interessante driehoekige interactieve relatie te vormen. In de back-made glazen vitrinekast wordt het Lego-speelgoed speciaal voor jongens verzameld; ook zoals Lego De behendige combinatie van de kenmerken van de bank, het concept van de bank in de woonkamer, informeel en kan in de zitpositie worden geplaatst op basis van dagelijkse activiteiten, in de voetstappen van het leven blijven.

1136242790272

De hoofdslaapkamer heeft ook een transparant zicht op het licht, waarbij hoofdzakelijk het volume wordt gebruikt dat door de kast wordt gevormd om van het bed te scheiden, de minder dan de bovenste methode kan de drukkende atmosfeer van de ruimte vermijden en de licht- en schaduwelementen laten verschillende veranderingshoeken.

1136268990272

De ontwerper stelde voor de "hotelstijl" -specificatie te gebruiken en de bewegende lijn "retourtype" te gebruiken om verbinding te maken. Op de witte achtergrond is de vloer tussen de badkamer en de kleedkamer speciaal geselecteerd met blauwe en witte toondegels, en tegelijkertijd wordt het hoogteverschil op de vloer gecreëerd. De verbouwing vormt een flat-shaped tegelverband gangpad tot het dressoir, douche en toilet. Naast het raamaanzicht wordt het bad dat niet vaak wordt gebruikt, bewust als een meubelobject geplaatst en een zwarte kroonluchter wordt gebruikt om een eindaanzicht te vormen.

1136259090272

Een paar:2018 Eerste Shenzhen International Creative Home Show Vier hoogtepunten te zien eerst Volgende:De drijvende factoren voor de ontwikkeling van de houten meubelindustrie in China