Betreden van The Expo Black Technology Verbluffend publiek? In feite is de meubelindustrie niet slecht!

- Nov 13, 2018-

Tegelijk met het bezoeken van de tentoonstelling was ik onder de indruk van de "zwarte technologiemagie" van verschillende industrie├źn over de hele wereld!

640

3

52

"FMC China" en "China International Furniture Accessories and Materials Exhibition (FMC Premium)", gehouden in het New International Expo Center op 11 en 15 september 2018, bracht ons geavanceerde meubels. Weergave van materialen en accessoires.

1542077355(1)

De heer Wang Mingliang, de oprichter en directeur van de organisator Shanghai Bohua International Exhibition Co., Ltd., heeft herhaaldelijk gezegd dat het moeilijkste deel van de transformatie en opwaardering van de Chinese meubelindustrie high-end productie is. Vanaf 2017 hebben we het beleid van "door de industrie geleid" voorgesteld en de deelname van high-end en hoogwaardige ondernemingen krachtig gestimuleerd. Met twee jaar van de zwangerschap hebben we een nieuwe schaal en nieuwe hoogte van de tentoonstelling van dit jaar.

1542077374(1)1542077120(1)

De tentoonstelling is verdeeld in zeven paviljoens en een tentoonstellingsruimte: Furniture Boutique (N5 Hall), Furniture and Leather Museum (N7 Hall), Furniture Hardware Hall (N9 Hall), Panel Surface Decoration en Chemical Museum (N10 Hall), matrasdoek / Latex Home and Materials Museum (W10 Hall), China Good Fabric Hall (E8A / E8B Hall), High-end Software en Machinery Zone (W3 Hall), voor multi-grade ruwbouw en hulpmaterialen op meerdere niveaus.


Een paar:Giants hebben het veld betreden. IoT Home heeft een groot potentieel. Volgende:Fijne decoratie Bouwmaterialen Marktenmerk Even verdeeld Herfstkwaliteit Bepaalt concurrentievermogen