Afscheid van de kou, Play Noordse kleur

- Dec 14, 2018-

Waarom zijn mensen hier? "Aard is veranderd een oogje voor dit probleem. Wij zitten in een tijdperk waar reizen vaker dan is ooit. Soms vergeten we zelfs de kracht van de natuur, maar de invloed van geopolitieke factoren op een regio gegaan al diep in het beenmerg.

                        1346377898499

Noord-Europa, vandaag de meest fascinerende continent, de lange en koude winter, de uitgestrekte wildernis, voedt de unieke Nordic en de Nordic ontwerp.

                      1346396898499

Huis is als iemand anders. Spreken van Scandinavische huizen, kan de eerste tijd die mensen in China gemakkelijk bedenken "seksualiteit." Als de Japanners veel zijn geboren of worden gevormd in een gezicht van onthouding, is het Nordic een sexy, blond, lang, lieve lieveling van de Schepper. Hoe kan zo'n groep mensen worden koud?


In de film "Budapse Hotel", directeur Anderson gebruikt verbeelding om te reproduceren van een Europese, klassieke, symmetrische, kleur droom in zijn ogen... Maar is dat Europa afgebeeld in Zweig de pen? Het lijkt te Amerikaans, te warm, en in de woorden van een vriend van de Verenigde Staten, "te zoet," maar ik vind heel veel Anderson. Natuurlijk, toont de film een ander stuk van Europa. Maar Europa niet groot is, en de invloed van verschillende landen in kunst, design en leven al sinds de oudheid verstrikt heeft. In vergelijking met West-Europa, de Noordse beschaving is natuurlijker en meer wilde, maar de persoonlijkheid van de publiciteit is nog steeds geïnspireerd door het Europese klassieke temperament.

                        1346404098499

Op de zwart-wit grijze achtergrond, de Noordse mensen zijn nog steeds romantisch en "sentimenteel", anders u kijken naar de kleuren die van tijd tot tijd springen. Wat is er interessant is het soort van gevoel dat is af en toe een beetje pijnlijk, teveel maakt mensen voelen zich moe.


De Denen gebruiken het woord "HYGGE" hun woorden samengevat. Dit is hun filosofie van geluk. Sommige aspecten van het bevatten soortgelijke terughoudendheid en tevredenheid dat de Chinezen zeggen, maar de Chinezen zijn gemakkelijk om te denken van het, maar HYGGE het nastreven van de smaak van het leven, de vraag naar kwaliteit impliceert.


De kleur is ook HYGGE, aangenaam en mooi, maar het is precies goed.


Een paar:Een Duits ontwerp dat kwaliteit en stijl combineert, met een combinatie van traditioneel en modern vakmanschap Volgende:The Technology Of The Import Expo: omarmen deze toekomst, ben je klaar?