Feel The Fun Of Color, The Color Scheme Of Home Space

- Dec 12, 2018-

Contrastkleuren: contrastkleuren zoals rood en blauw, geel en groen. In dezelfde ruimte kan de contrastkleur een impacteffect creëren, waardoor de persoonlijkheid van de kamer duidelijker wordt, maar niet tegelijkertijd geschikt voor grote ruimtes.


Vergelijkbare kleuren: de kleuren die dicht bij elkaar liggen, hebben dezelfde kleuren en worden in dezelfde ruimte gebruikt en conflicteren niet met elkaar. Combineer ze om een meer gecoördineerde sfeer te creëren voor de woonkamer, studeerkamer of slaapkamer. Als gevolg van veranderingen in kleurdiepte en zuiverheid, zullen de effecten van verschillende vergelijkbare kleuren die in dezelfde ruimte worden gebruikt, totaal verschillend zijn.


Geen kleursysteem: zwart, wit en grijs, het combinatie-effect is duidelijk. Het gebruik van alleen zwart en wit in de kamer zal echter stijf en koud lijken, dus u moet natuurlijke elementen zoals hout gebruiken om het algehele effect te verzachten, of rood, roze, groen en andere springkleuren gebruiken om het oorspronkelijke koude effect te verminderen.


Kleurafstemmingsregel


1, de ruimtekleur is over het algemeen niet meer dan drie, wit, zwart is geen kleur.


2, goud, zilver kan worden vergezeld door elke kleur, goud omvat niet geel, zilver is niet inclusief grijs.


3, de beste kleurafstemming thuis is ondiepe muur, grond, meubels diep.


4, gebruik geen warme kleuren in de keuken, behalve het gele systeem.


5. De kleur van het plafond moet lichter zijn dan de muur of dezelfde kleur als de muur. Als de kleur van de muur donker is, moet het plafond licht zijn. De kleur van het plafond kan alleen wit zijn of in dezelfde kleur als de muur.


6, de ruimte is niet gesloten, moet hetzelfde kleurenschema gebruiken; verschillende gesloten ruimtes, kunt u verschillende kleurenschema's gebruiken.

rdn_539900de78ea6

Een paar:Industriële stijl, met de ruwe originele schoonheid Volgende:In 2018 zal de tentoonstelling voor woninginrichting niet afnemen en de vier sleutelwoorden zullen de trend van de industrie in het komende jaar onthullen