Fijne decoratie Bouwmaterialen Marktenmerk Even verdeeld Herfstkwaliteit Bepaalt concurrentievermogen

- Jan 08, 2019-

Sinds 2018 is vastgoedregulering en -besturing voortgezet en is de algehele markt in een stabiele toestand terechtgekomen. De mooie decoratiemarkt werd beïnvloed door het beleid en kende een grotere groei dan in dezelfde periode vorig jaar. Volgens de gegevens van 300+ steden van Avi Cloud (AVC) vastgoed big data monitoring, waren er in de eerste helft van 2018 804 nieuwe renovatieprojecten in het land, een stijging van 31,2% ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar; de marktschaal was 798.000 sets, een stijging van 49,7%.

Bouwmaterialen zijn nog steeds standaard in de fijne decoratiemarkt en de vloerverwarming kan in de toekomst worden verwacht.

h640w425-5b7591f933866

Met de voortdurende ontwikkeling van de tijd en de maatschappij, is het mooie decoratiebeleid continu geïntroduceerd. Na de jaren 90 is het geleidelijk aan het stadium van consumptie begonnen. Om aan de behoeften van de nieuwe generatie consumenten te voldoen, zijn de verschillende onderdelen van het bouwmaterialenveld de basisondersteuning geworden voor de fijne decoratiemarkt. Momenteel bevatten de gegevens die door bouwmaterialen worden gemonitord onder meer kasten, spoelbakken, keramische tegels, houten vloeren, latexverven, binnendeuren, contactdozen en vloerverwarmingsproducten. Volgens de monitoringgegevens van Avi Cloud (AVC), in de eerste helft van 2018, naast vloerverwarming, bedroeg de overeenstemmingsgraad van andere producten meer dan 95%. Tegels, latexverven en schakelaars hebben bij voorkeur een matchingspercentage van 100% bereikt. De vloerverwarming wordt beïnvloed door factoren zoals regionale klimaatverschillen. Het huidige toewijzingspercentage is slechts 20,4%, maar uit dezelfde periode van vorig jaar is er ook een trend van groei. Het toekomstige ontwikkelingspotentieel kan niet worden onderschat.


2018H1 fijne decoratie markt bouwmaterialen onderdelen schaal


De concentratie van merken van bouwmaterialen is hoog en de binnenlandse en buitenlandse merken zijn gelijk verdeeld.


Vanuit het oogpunt van het ondersteunen van merken vertoonden binnenlandse en buitenlandse merken in de eerste helft van 2018 een situatie van vier of zes punten. De concentratie van merken in de markt voor fijne decoratiebouwmaterialen was relatief hoog. Vanuit het perspectief van afzonderlijke delen waren de putten en latexverven respectievelijk Moen en Nippon. Marktleider, het aandeel van de eerste helft van 2018 is bijna 50%, wat een situatie van een buitenlands merk laat zien. De keramische tegelmarkt is het binnenlandse merk Marco Polo met een aandeel van 25,4%; in het merkaandeel van houten vloeren, is het pictogram Het aandeel van 22,4% in de eerste plaats; de overdekte deurmarkt is het grootste aandeel van binnenlandse merken in moderne woningen, tot 20,0%; het leidende merk van contactdozen is Siemens, met een bijpassend aandeel van 32,5%; onder de vloerverwarming merken, Weineng heeft een aandeel van 33,4%. Hoger dan andere merken. Hoewel het aandeel van binnenlandse en buitenlandse merken goed was voor bijna de helft van de totale markt voor bouwmaterialen, steeg het aandeel van binnenlandse merken. Van 53,5% in 2016 tot 57,2% in de eerste helft van 2018, steeg het aandeel met 3,7 procentpunten.


2016-2018H1 fijne decoratie bouwmaterialen markt per merk natuurtrend


De mooie decoratie van onroerend goed is de trend van de tijd geworden en de markt is geleidelijk volwassen geworden. Verschillende plaatsen hebben ook een bijbehorend fijn decoratie- en regelgevingsbeleid geïntroduceerd en de industrie is een fase van gestage ontwikkeling ingegaan. Onder de huidige sociale situatie waarin het consumentenbewustzijn enorm wordt verbeterd, is iedereen zich gaan richten op milieubescherming, gezondheid en veiligheid. Daarom is de kwaliteit van bouwmaterialen de meest betrokken kwestie geworden voor consumenten en de overheid. Het wordt onvermijdelijk rechtstreeks beïnvloed door de veiligheidsfactor van zijn producten. Daarom zal kwaliteit in de markt van fijne decoratiematerialen een belangrijke factor zijn die van invloed is op het concurrentievermogen van merken en ondernemingen.


Een paar:Betreden van The Expo Black Technology Verbluffend publiek? In feite is de meubelindustrie niet slecht! Volgende:2018 Eerste Shenzhen International Creative Home Show Vier hoogtepunten te zien eerst