Giants hebben het veld betreden. IoT Home heeft een groot potentieel.

- Jan 09, 2019-

Xiaomi ecologische ketenonderneming Yunmi Technology officieel genoteerd op de NASDAQ-beurs op de 25e lokale tijd, en werd het 'eerste deel van het internet der dingen'. In de afgelopen jaren, met de ontwikkeling van technologieën zoals cloudopslag en kunstmatige intelligentie, heeft de thuiswereld van Internet of Things nieuwe ontwikkelingskansen ingeluid.

h550w343-5c34709bf1173

International Data Corporation meldde dat de thuismarkt Internet of Things in 2022 meer dan 200 miljard US dollar zal bedragen en dat het groeipotentieel aanzienlijk is. Overseas Internet-grensoverschrijdende reuzen, communicatie, apparaten voor huishoudelijke apparaten en verticale start-ups zijn op de markt gekomen, in de hoop de marktpositie te veroveren met first-mover advantage.

Het IoT-thuisgebied heeft een groot potentieel


IoT home is gewoon een complete slimme oplossing voor het thuisleven. Gebruikers kunnen de slimme apparaten thuis bedienen via intelligente hubs om de onderlinge verbinding en interoperabiliteit van verschillende slimme apparaten en apparaten in de thuiswereld te realiseren.


De lijst van Yunmi Technology is het bedrijf dat thuisbrede internettoesteltoestellen ontwerpt en ontwikkelt. De producten bestrijken het grootste deel van de categorie huishoudelijke apparaten en hebben het IoT-thuisecosysteem van "multi-scenariouitgestuurde hardware productmatrix + terminalconnector" gebouwd.


Volgens een recent rapport van International Data Corporation (IDC) is smart home een van de meest veelbelovende marktsegmenten voor het scenario Internet of Things voor de consument. De ontwikkeling van de ecologie van de industrie zal brede vraagvooruitzichten hebben. De verwachting is dat het internet der dingen in 2022 zal zijn. De thuismarkt zal uitbreiden naar ongeveer $ 277 miljard.


Er zijn reuzen binnengekomen


Geconfronteerd met een markt met goede groeivooruitzichten, hebben grensoverschrijdende internetreuzen, traditionele communicatie, fabrikanten van huishoudelijke apparaten en verticale startups hun aandacht gericht op de internetsector van Internet of Things.


Apple bracht HomeKit uit, een internet-of-things-thuisplatform, in 2014. Op de Apple Developers Conference in 2016 hebben sommige thuisbouwers aangekondigd HomeKit te hebben ondersteund. Met HomeKit kunnen gebruikers Smart Home-apparaten besturen via de intelligente stemassistent van Apple, Siri, en verschillende instellingen configureren voor verschillende scenario's, waardoor verlichting, muziek, tv-weergave, enz. Automatisch worden aangepast. Mobiele terminals zoals de iPhone van Siri worden vanzelfsprekend het internet der dingen. "Universele afstandsbediening" in het thuissysteem.


In de afgelopen jaren heeft Amazon ook de lay-out van het Internet of Things naar huis versneld, niet alleen Echo en andere slimme home-hardware-producten gelanceerd, maar ook geprobeerd de penetratiegraad van zijn intelligente stemassistent Alexa te vergroten en de landingsscène van de Internet of Things home.


In 2014 nam Google Nest, een fabrikant van slimme huisapparatuur, over voor 3,2 miljard dollar om zijn activiteiten uit te breiden naar het smart home-veld. In 2016 lanceerde het een slimme GoogleHome-luidspreker die stemactivistisch kan worden geactiveerd en steeds meer gezinnen betreedt. . In lijn met de trend in het McKinsey-rapport - met de vooruitgang van stemcontroletechnologie en de ontwikkeling van kunstmatige intelligentie, zijn intelligente stemassistenten steeds meer het 'centrum' van het internet der dingen geworden.


Samsung, het traditionele apparaat voor huishoudelijke apparaten en communicatie-apparatuur, is niet overtroffen. Het heeft het "Samsung Zhijia" -systeem gelanceerd. Naast het leveren van een eigen merk tv en airconditioners, heeft het ook uitgebreide toegang tot IoT-huisproducten die gezamenlijk zijn aangepast en ecologische partners.


Een paar:Luxe huizen moeten een rustig gevoel hebben, de diepten van de ziel raken Volgende:Betreden van The Expo Black Technology Verbluffend publiek? In feite is de meubelindustrie niet slecht!