Guangdong van Home Appliance industrie versnelt naar intelligentie

- Dec 24, 2018-

In de afgelopen 40 jaar van hervorming en openstelling van hebben China van huishoudelijke elektrische apparaten ondergaan snelle veranderingen vanaf nul, van tekort aan popularisering, van binnenlandse naar overzee. In de eerste drie kwartalen van 2018, China's vier grote huishoudens geproduceerd bijna de grootste wereldproductie. De output voor color TV's in de eerste drie kwartalen was 141.835 miljoen eenheden, airconditioning was 1,601,140 eenheden, wasmachine uitgang was 51.471 miljoen eenheden en koelkast productie was 60.167 miljoen eenheden.


Als een grens van hervorming en openstelling, speelde Guangdong een belangrijke rol in de geschiedenis van de ontwikkeling van China home toestel. In de jaren 1990 alleen, op het gebied van Ronggui stad, Shunde, Guangdong provincie, die was slechts 80 vierkante kilometer, Galanz, Rongsheng, Kelon, Wanjiale, Midea, etc. werden geboren. Een aantal Guangdong home toestel merken, Rong Gui is dus een bekende huis toestel stad geworden. "De meerderheid van de 'vier grote stukken' huistoestellen gekocht door de mensen van het hele land zijn geproduceerd hier," zei Zhu Zhongwen, burgemeester van Shunde Ronggui stad.


Op dit moment, Guangdong van home appliance productie is uitgegroeid tot een belangrijke pijler van de economie van Guangdong. Zelfs als het globale, kan de waarde van de output van de Guangdong home toestel industrie ook goed zijn voor de helft van het totaal. Na 40 jaar van turbulentie, in dit hoogland, onder leiding van Gree en Midea, de industrie van Guangdong home toestel is het invoeren van een intelligente tijdperk.

Eerste doorbraak onafhankelijke productie


Aan het begin van de hervorming en openstelling, met de opening van het land, de verschillende vreemde culturen ingevoerd, begon Chinese consumenten te begrijpen en voel je de grote aantrekkingskracht van huishoudelijke apparaten, maar als gevolg van de achterstand van de productie van huishoudelijke apparatuur industrie en het tekort aan kanalen importeren, huistoestellen zijn uiterst schaars. .


Op dat moment, consumenten ook moeten betalen voor de aankoop van huishoudelijke apparaten, het hele huis toestel industrie is schaars, om te kopen een huis toestel hebben consumenten te knijpen hun hoofden. Het is in deze context dat dit land in Guangdong geleid veel thuis toestel bedrijven tot heeft, en zijn ze krab-eters.

Industriële agglomeratie


De snelle ontwikkeling van de industrie van home appliance leidde direct tot intensievere mededinging. Na de wrede oorlog van de prijs in de late 20e eeuw, een groot aantal ondernemingen met achterwaartse beheer en kleinschalige ingestort. De rest van de ondernemingen achtervolgd na u, de schaal uitgebreid, pakte de markt en werden geboren. Een groep van home appliance reuzen.

Voortdurend in beweging naar het nieuwe knooppunt van "intelligentie"


"Wij beschouwen Gree mobiele telefoon als een ingang naar slimme huis. We kijken uit naar de toekomst. De mobiele telefoon wordt gebruikt door zelf, en het kan de hele set van huishoudelijke producten controleren." Dong Mingzhu toegelicht voor de Gree denken op mobiele telefoons.


Vandaag, zijn de Gree producten niet langer beperkt tot airconditioners. Naast air conditioning, Gree wasmachines, koelkasten, fornuizen van rijst, mobiele telefoons en andere producten hebben "flyed in" duizenden huishoudens. Voor de toekomst, Dong Mingzhu heeft zijn eigen visie: alle binnenlandse producten in verband met huishoudelijke apparaten moeten volledig worden gedekt. Wanneer ze goed zijn geïntegreerd, deze producten beter kunnen worden geïntegreerd en gecontroleerd, en beter te communiceren met gebruikers aan te passen aan de huidige verbetering van de kwaliteit van de consument en het nastreven van gezonde groene leven.


Een paar:Feestzaal Catering Booth en tabel instellen Volgende:Restaurant Booth Manufacturers Nordic Style massief houten fauteuil en salontafel