Home Circulation Giant's Layout Expansiesnelheid

- Jan 16, 2019-

Versnelde ontwikkeling van ketens van thuiscirculatie


Op 6 januari vond de thuisbasis van de Nieuwjaarsreceptie 2019 plaats. Wang Linpeng, voorzitter van Beijing Real Estate Investment Holding Group Co., Ltd., onthulde een aantal cijfers en onthulde het openingsplan voor 2019. "In 2018 waren er 80 vestigingen in het huis en het aantal geopende winkels bereikte 303 De marktomzet bedroeg meer dan 75 miljard yuan, een stijging van 23% ten opzichte van vorig jaar. In 2019, zal het huis ernaar streven om een marktomzet van 85 miljard yuan te bereiken. Het aantal geopende winkels overschreed 400 en werd de benchmark en het model voor nieuwe winkels in de woninginrichtingsindustrie in China. "


Wang Ning, president van Beijing Juran Home Furnishing New Retail Chain Group Co., Ltd. stelde dat in 2018 er 80 filialen in het huis waren en het totale aantal geopende winkels 303 bereikte. Op 30 december 2018 was het huis van het bedrijf opende 7 winkels, waaronder Zhengzhou Ou Kailong North Longhu Store was de 300ste openingswinkel van het Real Home. Vorig jaar waren er 166 nieuwgetekende winkels en in totaal waren er 531 winkels ondertekend. In 2018 werd het het jaar met het grootste aantal winkels en gecontracteerde winkels in de geschiedenis van het gezin.


Terugkijkend op het ontwikkelingsproces van het eigenlijke huis, in de afgelopen twee jaar, is het inderdaad de snelste rijstrook bij de openingssnelheid binnengegaan. Vanaf de oprichting in 1999 tot 2014 is het gezin in 15 jaar tijd uitgegroeid van een winkel in Beijing tot 100 winkelketens in het hele land. In 2017 werd het huis in 200 winkels voltooid. In 2018 duurde het 300 jaar om 300 te voltooien. De lay-out van de winkel. Met de snelheid van het openen van een winkel, creëren we constant de beste resultaten.


De concurrentie in de thuiscirculatie-industrie is begonnen op te warmen. Een andere grote reus, Red Star Macalline, is constant verfrissend. Volgens de aankondiging uitgegeven door Red Star Macalline Home Group Co., Ltd. op 3 januari, op 31 december 2018, exploiteerde Red Star Macalline 80 zelfbediende winkelcentra en 228 in opdracht winkelcentra. De bedrijfsmodus gaf toestemming voor de opening van 22 franchise-projecten voor woningbouwmaterialen, waaronder in totaal 359 bouwmarkten voor woningen / industriële straten. Begin 2017 liet het jaarlijkse jaarverslag van Red Star Macalline zien dat er 256 nationale winkelcentra waren. Hoewel de groeisnelheid iets inferieur is, is het totale aantal zelfs nog beter.


Het is te voorzien dat de concurrentie van ondernemingen die het thuisverkeer bevorderen, steeds heviger wordt. Het huis versnelt in feite de ketenindeling van de eerstegraadssteden naar de vierde- en vijfde-laagsteden. Wang Linpeng zei dat hij in 2019 ernaar zal streven om meer dan 100 nieuwe winkels te openen. Tegen het einde van het jaar zal het aantal winkels de 400 overschrijden en het doel van de keten om in de komende 3-5 jaar 600 winkels te openen en 1200 winkels in 8-10 jaar te openen, wordt niet alleen een thuis. Het eerste merk van de branche is ook gericht op 'bekende merken op het gebied van consumentencirculatie'.


Parallelle ontwikkeling van meerdere bedrijven


Naast de thuissector groeit ook de bedrijfsopzet van thuisdistributiebedrijven. Enerzijds op basis van het stroomvoordeel van thuiswinkels, meerdere indelingen aan te trekken en te experimenteren met grensoverschrijdende integratie; aan de andere kant, als een fabriek en een merk in de thuisindustrie En de "grote meesters" van de dealers, hebben de thuiscirculatiebedrijven een meer macro-inzicht in de industrie, gekoppeld aan de voordelen in kapitaal, is het gemakkelijker om een grote te maken impact in de pan-home-industrie.


Neem het echte huis als voorbeeld. In 2018 werd grensoverschrijdende integratie het hoofdthema van fysieke activiteiten. Het huis van het huis was gebaseerd op de Beijing Real Home Experience MALL (Lize Shop), Guangzhou Tianhe Store en Hubei Huanggang Luotian Store. Supermarkten, cateringlijnen, kindereducatie en -training, pensioenbenodigdheden, sportgezondheid, originele kunst, bruiloft en andere levensstijlen, van 'klein huis' tot 'groot huis, grootverbruik en woonwinkelcentrum' transformatie en upgrading; Het industriële eco-ketensegment bood onderdak aan twee woninginrichtingsbeurzen, met aandacht voor de "smart cloud-habitat", "maatwerk" en Duitse red dot design awards; in de financiële sector heeft het financiële platform voor de sectorketens in 2018 leningen uitgegeven voor in totaal bijna 2 miljard yuan. Daarnaast heeft het China Home Equity Fund, dat gezamenlijk 3 miljard yuan heeft geïntroduceerd met industriemerken, ook de oprichting en vroege fondsenwerving voltooid; in de logistieke sector is het Tianjin Baodi Smart Logistics Park gepland om eerder dit jaar met de bouw te beginnen en in de tweede helft van het jaar operationeel te worden. Het Smart Logistics Park zal dit jaar ook landen; in de sector commercieel onroerend goed zal het eerste verticale boscomplex in 2018 zich bevinden in Huanggang, Hubei. Lin Changchun "eigenlijk-wereld" stedelijk complex project opende een hit. Tegelijkertijd zullen projecten in Chongqing, Wuhan, Urumqi, Nanning, Sanya en andere steden ook in 2019 landen.


Red Star Macalline is ook gepositioneerd als een "super geïntegreerde serviceprovider" in de thuissector, en het doel is niet beperkt tot hypermarkten thuis. Naast het uitbreiden van offline winkels, heeft Red Star Macalline in de afgelopen twee jaar vaak meer codes toegevoegd in de sectoren aangepast thuis, smart home en kunstmatige intelligentie. In andere industrieën dan thuis, heeft het ook geïnvesteerd in innovatieve bedrijven op het gebied van sport en transport.


Een paar:De gids van rustieke Bar en coffeeshop houten barkruk en tabel Volgende:Rustiek Rechthoek Pub-tafel en dubbele sofa