Home E-commerce Slimme technologie voltooid Miljoenen rondfinanciering van Engel

- Jan 04, 2019-

Blijf op de hoogte van de consumptie-upgrade en start de nieuwe retailmarkt

Het oprichtersteam van Zhishen Technology heeft een sterk e-commerce-gen. Oprichter Shao Shibin was de assistent van de president van het bedrijf en de directeur van de business unit O2O. In 2014 richtte hij voor het eerst de O2O-ervaringshal op. Het managementteam van het bedrijf heeft twee voormalige operationeel directeuren en merkdirecteuren van de hoofdwinkel van Tmall, evenals een technisch directeur die de ontwikkeling van UF-software heeft ervaren. Toen een dergelijk team de betrekkelijk traditionele industrie van woninginrichting verkend, concentreerde Shao Shibin zich op de procesconstructie, die informatiecontrole verzekert van onderzoek en ontwikkeling, productie en exploitatie tot verkoop en naverkoop.

h600w400-5c2d744abbe6b

Sinds vorig jaar is de supply chain een populair woord geworden in de thuisindustrie. Meer en meer ondernemers stromen in dit nummer, en Shao Shibin heeft niet gekeken naar B2B en supply chain. Hij vertrouwt al vele jaren op zijn eigen e-commerce en nieuwe retail. Het begrip van de strategische focus van Zhiran Technology is gericht op de nieuwe detailhandel in kwalitatief hoogwaardige woningen.

Content is koning, het home e-commerce 3.0-tijdperk komt eraan

Shao Shibin is van mening dat de groei van e-commerce voor thuis in drie fasen kan worden verdeeld:

Het 1.0-tijdperk van 2009 tot 2012 is gebaseerd op product + werking. In dit stadium bevindt het platformverkeer zich in een uitbraakperiode. Goede producten en sterke operationele capaciteiten zijn de sleutel tot het succes van e-commerce thuis. In dit stadium is een groep van e-commerce merken vertegenwoordigd door Lin's houtindustrie snel gestegen.

Het 2.0-tijdperk van 2012-2016 is gebaseerd op zoekverkeer. In deze fase bevindt het platformverkeer zich in een periode van gestage groei, met kwaliteit thuis als belangrijkste focus, met nadruk op online visuele effecten en producttonaliteit. In dit stadium zijn een aantal nieuwe huismerken, vertegenwoordigd door You Fan Art, behaald.

In het 3.0-tijdperk na 2017 is contentmarketing de steunpilaar. In dit stadium is de dividendperiode voor platformverkeer voorbij, online huizen worden geconfronteerd met een grote herschikking en de rol van contentmarketing in bedrijfsactiviteiten wordt steeds belangrijker. Tezelfdertijd zullen Tmall en andere e-commerceplatforms online en offline toegang verlenen. Meer ondersteuning voor het hoofd thuismerk.

Volgens Shao Shibin is de komst van Home E-commerce 3.0 een kans voor bedrijven zoals Zhicai Technology om een snelle groei te realiseren, en het kan ook het laatste venster zijn van de snelle doorbraak van e-commerce voor thuis. Hij zei dat technologie niet alleen een e-commercebedrijf is, maar e-commerce is het startpunt voor een betere efficiëntie. Vervolgens zal Zhicai Technology zich meer inspannen om de stroom, efficiëntie, informatieverstrekking, productsterkte, supply chain-proces, merkcontact met de consument, verbetering van de productsterkte enz. In de industrie en ook in de nieuwe detailhandel van thuis te optimaliseren. Denk meer na over de weg. Shao Shibin onthulde dat sinds november 2018 de maandelijkse GMV van het bedrijf bijna 10 miljoen is. Volgens het huidige model zal Zhishang Technology naar verwachting 200 miljoen omzet behalen volgend jaar.


Een paar:Smart Home Entrance Dispute Of Slowdown, Ecological And Whole House Intelligence zullen de sleutelwoorden zijn Volgende:Van Quantity to Smart Change, 2019 Smart Home Jungle Law