Hoe te behandelen de tabel stoel

- Dec 05, 2018-

Eettafel stoelen in ons dagelijks leven is essentieel voor het leven van meubilair, niet alleen in het huis, alle soorten restaurant nieuws binnen komen vaak voor, wanneer wij hoe moet te behandelen de meest geschikte tafel stoelen? Laten we praten over het probleem van het plaatsen van een pot met een elektromagnetische oven.


1. de eettafel stoel te krabben hoe te doen? Tabel was gekwetst vaakst tabel pijn treedt vooral op in gezinnen met jonge kinderen, nieuwsgierig en actieve kinderen vaak in uw leven productie verrassing, allermeest naar de tijd zul je gevoel van te laat. Maak je geen zorgen, je kunt het oplossen van problemen; kleur houten tafel kan worden gebruikt om de kleurstof complementaire werk in de gewonde gebied, kleurstoffen en andere droge, gelijkmatig bovenste lichte wax doen.


2. omdat het hout voortdurend ademhaling organisme is, geplaatst in de juiste temperatuur en de vochtigheid van het milieu, op hetzelfde moment, we moeten voorkomen dat dranken, chemische stoffen of oververhitting objecten geplaatst op het oppervlak, om niet te beschadigen is het raadzaam de oppervlak van de natuurlijke kleur van het hout. Als de Verenigde Staten resistente materiaal, plaat wanneer vuil meer is, is het raadzaam gebruik verdunde neutraal wasmiddel vergezeld met warm water om af te vegen, en vervolgens om te vegen het water, vergeet niet te zachte, droge doek om de resterende te water vlekken, volledig te laten schoon te maken wipe, en dan gebruik de onderhoud was gepolijst, ook al is bereikt, alleen besteden aandacht aan de dagelijkse reiniging en onderhoud, zodat de houten meubilair tijdloos.


3. de marmer gemakkelijk verontreinigd en schoonmaken moet minder water, regelmatig om iets vochtig met zacht wasmiddel doek doekje, geval en gebruik vervolgens een schone, zachte doek veeg droog en Pools. Draag ernstige marmeren meubels, moeilijk te behandelen, beschikbaar staalwol vegen en gebruik vervolgens elektrische polijst machine polijsten, waardoor het om te herstellen van de glans. Of met vloeibaar reinigingsmiddel en zorgvuldig wipe, bruikbare citroensap of azijn schoon blouses, maar citroen verblijf in de bovenstaande tijd bij voorkeur niet meer dan 2 minuten, wanneer nodig kan de bewerking, herhalen en vervolgens schoon en droog. Massief houten eettafel te behandelen, goede zorg, zodat het vers.


Een paar:Kapitaal instroom in het slimme deursloten van de markt zal worden de nieuwe ingang van Smart Homes Volgende:Smart Home Entrance Dispute Of Slowdown, Ecological And Whole House Intelligence zullen de sleutelwoorden zijn