In 2018 zal de tentoonstelling voor woninginrichting niet afnemen en de vier sleutelwoorden zullen de trend van de industrie in het komende jaar onthullen

- Dec 24, 2018-

Ten eerste is het aantal groot, de schaal is groot

1535557788144

Zoals we allemaal weten, is de lente van maart elk jaar de verzameling van Guangdong-tentoonstellingen. Ik moet de eerste beroemde meubelbeurs in Dongguan noemen, met een tentoonstellingsoppervlak van 770.000 vierkante meter. Niet alleen dat, de tweejarige meubeltentoonstelling conformeerde zich aan de veranderingen in de markt, en de aangepaste meubeltentoonstelling in de herfst werd toegevoegd in augustus. De aangepaste beursdatum in 2019 werd aangepast aan de zomertentoonstelling in juli. Bovendien werd de drievoudige Guangdong International Machinery begin november gehouden. De materiële tentoonstelling werd met succes gehouden in het Guangdong Modern International Exhibition Centre in Houjie. Het is duidelijk dat de vorige Houjie-tentoonstelling is uitgebreid van een lentetentoonstelling tot drie meubelgerelateerde exposities per jaar, zowel in aantal als in schaal.

Ten tweede, op maat


In de afgelopen twee jaar is het een hotspot in de woninginrichtingsindustrie geworden. Het is natuurlijk een hotspot geworden in de tentoonstelling. Niet alleen hebben de tentoonstellingen aangepaste paviljoens, maar ook professionele op maat gemaakte exposities zijn toegenomen.

h1500w938-5c10bdc4c33e6

Eind maart werd de 8th China (Guangzhou) Custom Home Exhibition met succes gehouden in Guangzhou Poly World Trade Expo Center. Als eerste tentoonstelling van op maat gemaakte woningen in China trok het meer dan 500 bedrijven aan om te exposeren, met een tentoonstellingsoppervlak van 60.000 vierkante meter en ongeveer 200.000 persoonstijden. Tijdens het bezoek werden de top 100 op maat gemaakte merken geassembleerd en de uitgebreide categorieën van aangepaste woningen werden opgenomen.

Ten derde, het ontwerp


De grote tentoonstellingen van dit jaar hebben meer aandacht besteed aan "design". De meeste ontwerpers worden geëerd als gasten en het designermerk wordt geplaatst in een zeer belangrijk tentoonstellingsgebied en locatie. In maart was de beroemde meubeltentoonstelling "Design + Manufacturing" het sleutelwoord van deze tentoonstelling; de tentoonstelling in Beijing die in juni werd gehouden en de tentoonstelling in Shanghai die in september werd gehouden, hadden allemaal expositiehallen met het "originele designmerk";

Ten vierde, intelligentie

h550w366-5c1fcb2d5513a

In de toekomst wordt de ontwikkeling van smart home industry gekenmerkt door een grote verscheidenheid aan intelligente hardwareproducten en steeds perfectere functies. Het slimme huis wordt gedreven door de verkoop van slimme losse producten aan de algehele oplossing van een enkel product en systeem.


In juni van dit jaar was het "Beijing International Home Furnishings en Smart Life Festival", gesponsord door de Real Home Group, meer dan het thema van de tentoonstelling van vorig jaar. In 2018 werd het woord "smart" toegevoegd en de naam van het paviljoen werd "Smart Home / Future Life Museum". Elke tentoonstellingshal of AR, of IT, of AI ... kan worden omschreven als een thuis, een toekomstig belevingsveld voor de thuisomgeving over de toekomst.


Een paar:Feel The Fun Of Color, The Color Scheme Of Home Space Volgende:Voor een hoge en praktische weefsel Sofa koos ik de hele meubels stad.