Industriële stijl, met de ruwe originele schoonheid

- Dec 19, 2018-

Case Name: Ture Initial Space

Belangrijkste materialen: houten vloer, imitatie cultuur steen baksteen, zwarte ijzeren trap, zwarte ijzeren pijpleiding, kunststof metalen frame, zwart glas, helder glas, mooie metalen plaat - vintage beuken, roest ijzeren poort, KOHLER badkamer, Hunter Douglas gordijn ...

1644421398499

De LOFT-stijl werd in de late twintigste eeuw geleidelijk een modieuze interieurstijl. Het meest opvallende kenmerk van LOFT is de ruime en transparante ruimte, die over het algemeen een dubbel-decked duplex-structuur is met trappen en balken die op dramatische toneeleffecten lijken. De lege en rustige ruimte geeft de bewoners een grote verbeeldingskracht, gevuld met de sfeer van vrijheid en ongedwongenheid, en is een ideaal kantoor voor mensen op internet, creatief ontwerp en andere industrieën. De behuizing heeft volledig gebruik gemaakt van de kenmerken van de LOFT-stijl, waardoor de oorspronkelijk smalle kantoorruimte is getransformeerd in een comfortabele en comfortabele ruimte in de LOFT-stijl en in de decoratiestijl.

1644451198499 (1)

In een kleine ruimte gebruikt de ontwerper LOFT-achtige functies om een kleine ruimte te presenteren, stelt de originele ruwe pijpleiding bloot, schildert het oppervlak en gebruikt de kenmerken van de lijn om de ruimte te rekken, waardoor de oorspronkelijke schoonheid van de structuur en het materiaal wordt onthuld.

1644457398499

Met LOFT als het ontwerp spindel, het gebruik van consistente kleurtinten met rijke materialen, meubels, LOFT stijl onmisbare stukken ijzer afgewisseld in de ruimte, moderne stijl is bevestigd aan de as, de verhouding in de ruimte is niet veel, maar de tekortkomingen van de ruimte Een van de onmisbare voordelen om van de ruimte een zorgvuldige, klassieke LOFT-stijl te maken.

1644463898499

Een paar:Frequente prijsstijgingen van grondstoffen, hoe moeten meubelbedrijven reageren op marktveranderingen? Volgende:Feel The Fun Of Color, The Color Scheme Of Home Space