Intelligente transformatie-tevredenheid is geen stoel, maar thuisapparatuur Bedrijven omarmen IOT is echt niet te doen

- Jan 22, 2019-

In de afgelopen 10 jaar hebben de eb en vloed van het internettijdperk, vooral na de opkomst van Jingdong en Ali van het online e-commerceplatform, snel in de offline winkelkanalen betrokken om de detailhandel te definiëren, waardoor alle producenten van huishoudelijke apparaten de waarheid begrijpen : the tide of the times Onomkeerbaar, de kracht van de tijd kan niet worden onderschat. Als je goed wilt leven, moet je niet alleen leren om actief de tijden te omarmen, maar ook je eigen nieuwe levensmethoden vinden in de golf van verandering van de tijd.

h550w367-5c452e4979768

Tegenwoordig, met de komst van een nieuw tijdperk geleid door het Internet of Everything, voor fabrikanten van huishoudelijke apparaten die hun concurrentie in het internettijdperk verloren of verloren hebben, zijn vroege actie en actieve omhelzing de enige juiste antwoorden. Echter, in het licht van veel internet, IT en zelfs start-ups, grensoverschrijdend snellen, fel, frequent en steeds veranderend, omarmen de fabrikanten van huishoudelijke apparaten de doorbraak van het IOT-tijdperk, waar is het?

De cirkel van huishoudelijke apparaten is van mening dat de afstand tussen vele producenten van huishoudelijke apparaten en het IOT-tijdperk niet ver weg is. Hetzelfde IOT-tijdperk is geen onbekende voor producenten van huishoudelijke apparaten. Je kunt de kracht van dit tijdperk onmiddellijk veranderen in de gedifferentieerde concurrentie van fabrikanten van huishoudelijke apparaten om deel te nemen aan concurrentie op de markt. dwingen.

Zijn kern is echter niet om in de intelligente transformatie van producten te blijven, gebaseerd op de uitgebreide intelligentie en toepassing van een reeks technologieën zoals AI en big data. Het is een snelle verkenning van het handige, snelle en complete ontwerp, installatie en service van huishoudelijke apparaten op basis van de leefwereld van de gebruiker. Dit zal een belangrijke "hands-on" worden voor huishoudelijke apparatenbedrijven om het initiatief in het smart home-tijdperk te grijpen.

Van huishoudelijke apparaten tot slimme huishoudelijke apparaten, dit is nog steeds gebaseerd op productinspanning en prestatie-upgrades, het lijkt het probleem van gedifferentieerde concurrentie in huishoudelijke apparaten op te lossen. In de afgelopen drie of vijf jaar is de intelligente penetratiegraad van huishoudelijke apparaten echter steeds hoger geworden, maar veel apparaten voor huishoudelijke apparaten hebben vanwege de intelligentie niet meer consumentenvraag gewonnen en geactiveerd, en hebben geen intelligente bedrijfswaarde geactiveerd. De belangrijkste reden is dat het voor gebruikers geen aandacht schenkt aan intelligente technologie, maar ook aandacht schenkt aan wat nieuwe veranderingen tot leven kunnen brengen na slimme huishoudelijke apparaten.

De realiteit is dat voor de gebruiker de intelligentisering van huishoudelijke apparaten een relatief beperkte ervaringswaarde kan hebben. Hooguit bestaat de bedieningsmethode van huishoudelijke apparaten uit het verleden "afstandsbediening tot mobiele telefoons, slimme luidsprekers", maar in de bijbehorende productervaring, evenals reparatie, onderhoud, schoonmaak en andere diensten met toegevoegde waarde, maar kon niet worden verbroken door en verrassing.

Onder deze omstandigheden is de intelligente transformatie van de Chinese industrie voor huishoudelijke elektrische apparaten in de afgelopen jaren typerend voor "donder en zware regen". De onderneming is heet en de markt en consumenten zijn erg koud. Uiteindelijk viel de markt ooit in een "tevredenheid". In de modderpoel waren er de afgelopen drie jaar maar weinig bedrijven die rechtstreeks gebruikmaakten van intelligentie als een gedifferentieerd verkoopargument om gebruikers en markten te activeren.

Desondanks, wanneer bedrijven in huishoudelijke apparaten IOT omarmen, is er geen manier om te gaan en is het ook geen enkele kracht. Het is nog steeds om het pad van "intelligentie" te volgen en uit het competitieve moeras van producttechnologie en conceptweergave te springen, direct gebaseerd op scenario's en consumptie van gebruikers. De realiteit van de upgrade, van de intelligentie van een enkel product tot de complete set van levensscenario's, modulaire oplossingen, stelt gebruikers in staat om het gemak en de intelligentie van de complete set van apparaten en integratie te ervaren.

Vanuit het oogpunt van het bedrijfsmodel is de grootste verandering die wordt bewerkstelligd door de complete set huishoudelijke apparaten en geïntegreerde verkoop, de verbetering van de onderhandelingsmacht van ondernemingen. Naast aandacht voor de prijs van het product zelf, besteedt de gebruiker meer aandacht aan het ontwerp, de constructie, de inbedrijfstelling en installatie van de complete set huishoudelijke apparaten en de latere diensten. Vanuit het perspectief van de doelgroep zijn de verkopen van de set huishoudelijke apparaten niet alleen voor de nieuw geïnstalleerde gebruikers, maar omvatten ze ook het vernieuwen van de oude gebruikersgroepen, hen helpen in de keuken, badkamer of woonkamer, slaapkamer en andere individuele scènes, ervaar eerst het slimme leven gebracht door intelligentie; vanuit het oogpunt van bedrijfstransformatie, van de verkoop van apparaten met één eenheid tot de verkoop van een aantal huishoudelijke apparaten. Niet alleen een eenvoudig aantal toevoegingen, maar ook een superpositie van verkoop, promotie en ontwerp, installatieservicemogelijkheden.

Met andere woorden, voor veel producenten van huishoudelijke apparaten hoeft u zich geen zorgen te maken over de zakelijke mogelijkheden en aanwijzingen van het IOT-tijdperk. Ten eerste, de meest urgente en gemakkelijkste om de verkoop van huishoudelijke apparaten, de pre-marketing van huishoudelijke apparaten, en het complete ontwerp van huishoudelijke apparaten te veranderen. , installatie en service transformatie starten, snel actie ondernemen!


Een paar:Bistro Bench Industrieel Barmeubilair Retro Eettafel en Bank Richtlijnen Volgende:Goedkoop Restaurant Booths Klassiek Restaurant Dining Set Houten tafel en bank