Nu Amazon No. 1 of nr.2 In meubels?

- Oct 18, 2018-

De firma, die niet in detail zijn methodologie, zei: "Door onze schatting, Amazon reeds bezit het grootste marktaandeel in deze ruimte," de verkoop in de categorie hebben verdrievoudigd sinds 2015. In 2017 groeide de reus van e-commerce haar Amerikaanse meubels en beddengoed business 51% van het jaar daarvoor tot 4 miljard dollar, aldus het rapport.

De schatting is voor totale verkoop via de Amazon.com-platform, met inbegrip van marktplaats verkoop, zei Ojastro Todd, auteur van het verslag en de marketing analist bij een klik op Retail.

Voor sommige perspectief, zou dat cijfer van 4 miljard dollar waarschijnlijk maken Amazon, No. 2 in de natie. Ashley HomeStore was No. 1 op meubels Today's Top 25 meubilair en beddengoed van detailhandelaren ranking van vorig jaar met 2016 meubilair en beddengoed verkoop geschat op $3.67 miljard. De verkoop ranking van 2017 zullen niet worden vrijgegeven tot en met augustus.


Het is niet een nauwkeurige vergelijking van de appels aan appels, maar dit jaar het netwerk van de specifieke winkel Ashley was No. 1 op meubels Today's Top 100 Amerikaanse Meubelwinkels ranking weer (op basis van 2017 meubelen, bedden en extra accessoire verkoop) met een 4.16 miljard dollar schatten.

Één klik zei Amazons matrassen en boxspring business sprong 82% tot meer dan 1,1 miljard dollar vorig jaar. Slaapkamer meubels verkoop steeg met 45% tot meer dan 800 miljoen dollar en woonkamer meubels verkoop stegen met 40% tot meer dan 550 miljoen dollar.


In matrassen waren bijna 75% van de verkoop traagschuim matrassen, onder leiding van het merk van de Zinus volgens het rapport.


Een woordvoerder van Amazon reageren niet direct op meubels Today's verzoek om een opmerking over de nauwkeurigheid van het rapport. De e-tailer afgenomen lang om uit te breken resultaten per categorie.


Één klik ook afgenomen ingaan op haar methodologie. Het rapport merkt het bedrijf gebruikt "een combinatie van website indexeren, machinaal leren en propriëtaire software" te ontwikkelen per online verkoop schattingen voor het leveren van analytics en andere informatie aan haar klanten merk fabrikant.


Het verslag leest gedeeltelijk als een marketing plug voor Amazone, met een concluderende paragraaf waarin wordt verklaard, "het is duidelijk dat de meubelmarkt een waardevolle investering voor Amazon is, en het is evenzeer waar dat Amazon een waardevolle investering voor meubilair merken is. ... Meubels merken op zoek om te concurreren in e-commerce, de snelst groeiende ruimte van de industrie, moeten om te beginnen bij Amazon."


Het rapport zei ook meubels verkoop "gaan nu snel in het online domein" en, onder andere wijst naar Amazons investeringen in haar Amazon Home marketing site, "vier nieuwe magazijnen gericht op het leveren van grote meubels en apparaten en de release van twee particuliere toekomstige bands, klinknagel en steen & Beam."


Terwijl de laatste twee Amazons eerste meubilair-specifieke merken zijn, zei één klik dat de meest succesvolle meubilair-producten van het bedrijf zijn bureaustoelen van haar Amazon Basics lijn.


Bruce Tucker, mede-oprichter van het huistheater zitplaatsen leverancier octaan zitje, die op Amazon en andere online platforms evenals over brick-and-mortar winkels verkoopt, vertelde meubilair vandaag Amazon's groei in de categorie en één klik de ramingen lijken "totaal geloofwaardig,"gaan uit eigen ervaring.


"Onze Amazon business is meer dan 160% jaar op jaar," zei Tucker. "Zij schijnen te duwen heel hard in deze categorie."


Een paar:De gids van Scandinavische stijl coffeeshop Booth massief hout Windsor bankstoel Volgende:Verkoop van meubelwinkels stijgt 4,3% in september