Lederen Sofa zomer onderhoud

- Sep 19, 2018-

Lederen sofa's zullen een heleboel elegantie en elegantie toevoegen aan de woonkamer. Het onderhoud van lederen sofa's is zeer belangrijk. Als gebruikt voor een lange tijd, onvoldoende onderhoud zal vervagen, verouderd, bezoedelen, maken van het ontbreken van de leer van de vervormbaarheid en maken de Bank vervormen, zomer, warm weer, moet meer aandacht besteden aan het onderhoud van de Bank.
Ten eerste, om ervoor te zorgen dat de indoor ventilatie, ook droog of NAT zal versnellen de veroudering van leder.
Ten tweede, de leerbank moet niet in direct zonlicht worden geplaatst, en moet niet worden geplaatst op de plaats waar de airconditioner rechtstreeks wordt geblazen. Hierdoor wordt het leer oppervlak hard en het directe zonlicht zal de gekleurde lederen oppervlak vervagen.
In de zomer is er veel zweet en de poriën van het leder absorb zweet. De hoge temperatuur en vochtigheid zal leiden tot het organisch materiaal in het zweet om te reageren met het leer en gemakkelijk produceren geur. Hiervoor moet het worden geveegd met een vochtige doek.
Bij het reinigen van de Bank, is het niet mogelijk om te gebruiken een alkaline schoonmaak oplossing, omdat het zuur behandelde tijdens het villen en de alkaliniteit de zachtheid van het leer veroorzaakt te verminderen, en rimpels in langdurig gebruik voorkomen.


Een paar:Voorzorgsmaatregelen voor de aankoop van Hot Pot tabel Volgende:No