Laat The Ordinary Home niet gewoon zijn

- Dec 19, 2018-

Type ruimte: leefruimte - enkele laag

Locatie: Taipei City

Ruimte gebied: 79m2

Hoofdmaterialen: paulowniahout, ceder

1545383098499

De zuiverheid van het leven komt van het gewone. De bruine bank en de houten koffietafel stralen elegantie uit in stijl, en de zachte huiselijke tinten met zuivere witte muren zorgen voor een ontspannen en comfortabele thuiservaring.

1545383998499

Thuis is een bestemming, een haven waar het hart geparkeerd staat. Het kan een persoon een warm gevoel geven.

1545399498499

Thuis, zeker niet alleen een plek waar je kunt slapen, kunt eten, en een plek met liefde wordt thuis genoemd.

Iedereen heeft een ander huis nodig. Wanneer de ruimtelijke definitie opnieuw wordt vormgegeven, zullen de kwaliteit en levensverhalen van het huis opnieuw worden benadrukt. Het ontwerp van de ruimte van Hong Wenliang geeft elke familie een andere houding en levenswaarden. Wanneer het ontwerp door de penpunt stroomt en de lijnen transformeert, glijdt ook het geluk naar beneden. In het proces van luisteren en begrijpen, vertrouwen en afhankelijkheid openen de bewoners hun huizen. De loyale wens om de symbiose van de omgeving en ruimte te begrijpen door de vertrouwde emoties van het "thuis" -leven te sturen, en door middel van meer en meer duidelijke internalisering en bewijs, is de perceptie afgeleid van gevoelens, en dan worden de gevoelens gebrouwen, met een simpele Een ontspannen en connotatieve houding om de vrolijke sfeer van het echte leven vast te leggen.

Vertrekkend van het gedragspatroon van het leven, is het noodzakelijk om interactief, coherent en nodig te zijn. Met de gratis activiteiten worden de rijke emoties tussen de regio's waargenomen en wordt het doel van wooncomfort tussen mensen en ruimte bereikt. De relatieve relatie tussen familieleden en emoties is een symbool geworden van de geest en een geloof in het leven.

1545418598499

Een paar:Levensstijl, hiervan Volgende:Hoe installeert IKEA de slimme thuismarkt?