Levensstijl, hiervan

- Dec 21, 2018-

Gu Man zei: Als er zo iemand in de wereld is geweest, zullen anderen wil worden en ik ben niet bereid om dat te doen. Liefde is zo, het leven is zo. De ijzige huisprijs beperkt de breedte van ons leven, maar het beperkt de diepte van ons leven niet. Het streven naar kwaliteit en stijl van leven is onze laatste tegenaanval op de realiteit.

De manier waarop het leven eruitziet wordt gepresenteerd op de manier van thuis, en de stijl die de familie presenteert is wat het leven zou moeten zijn. Met 18 jaar ervaring in onderzoek en productie van restaurants, slaapkamers en lifestyleproducten voor thuis, is het meubilair ervan overtuigd dat banken, tafels, stoelen, zachte bedden en andere huishoudelijke producten niet alleen onze voorkeuren en stijl kunnen laten zien, maar ook het temperament kunnen verlichten. en persoonlijkheid van het huis. In een dergelijke ruimte, geniet van de levensstijl die we hebben gemaakt, de manier waarop we liefhebben, en de stijl van het leven.

1535542488144

Kwaliteit, levensstijl


Elke dag tussen het ideaal en het leven, wordt het huis de belangrijkste ruimte voor ons om de prikkelbaarheid en het fijne leven weg te wassen. Daarom moet elk product in de huisruimte bestand zijn tegen het temperen van de tijd en de reiniging van het leven. Er is hier niets anders, gewoon de meest fundamentele aandrang op het leven.

1535552488144

Kwaliteit is de basis van het stijlleven. Stijlmeubels staan op vernuftige kwaliteit met detail en interpretatie van het leven met vindingrijkheid. Het heeft niets te maken met grondstofselectie, procesverkenning en gedetailleerde interpretatie. Het heeft de hoogste norm van Chinese inspectie van de meubilairmilieubescherming gewonnen. "Certificering is ook een van de weinige meubelbedrijven in het land die de" China Green Furniture Premium + Shenzhen International Furniture Fair Five-Star Quality Certification "heeft gewonnen. Het is een getrouwe weergave van het kwaliteitsniveau.

1535555188144

Heb karakter, is de stijl van het leven


Met karakter kan het gezin een merk markeren met zijn eigen persoonlijkheid, voorkeuren en kenmerken. Of eenvoudige en heldere verfraaiing in modekleuren, of ingetogen elegante, eenvoudige lijnen en hoeken, of een minimalistische ongedwongen sfeer in de ruimte, kunnen het leven een onderscheidend karakter geven.

Wat is een smaakvol leven? Het lijkt erop dat het moeilijk is om het te definiëren met een uniforme standaard. Het is een subjectief gevoel, en het komt meer door de kwaliteit en het karakter van de thuisproducten, de onuitsprekelijke gevoelens. Daarom is het niet moeilijk om te begrijpen dat we alleen de verfijndheid en smaak van het leven van de eigenaar kunnen voelen aan de hand van een delicate garderobe, een zachte en comfortabele bank of een eenvoudige ontlasting van de persoonlijkheid.

1535558588144

Een paar:Van Quantity to Smart Change, 2019 Smart Home Jungle Law Volgende:Laat The Ordinary Home niet gewoon zijn