De 4 miljard Yuan-wederhelft van Midea Group heeft 70% van de cumulatieve terugkoopwaarde bereikt. Bereikte 2,94 miljard Yuan

- Jan 23, 2019-

Op de avond van 21 november gaf Little Swan een kennisgeving waarin stond dat de onderneming een brief ontving van de controlerende aandeelhouder Midea Group om een dividend voor te stellen. Er wordt voorgesteld dat Little Swan een dividend in contanten zal uitbrengen telkens nadat de aandelenruil is samengevoegd en goedgekeurd door de China Securities Regulatory Commission. Het bedrag aan contante dividenden van de aandelen is 4 yuan, en het totale bedrag is ongeveer 2,53 miljard yuan, goed voor ongeveer 85% van de onverdeelde winsten van het moederbedrijf Little Swan aan het einde van het derde kwartaal van 2018.

h550w366-5c11f1eab0e40

Focus op de gestage groei van de belangrijkste bedrijfsprestaties


De focus van Midea Group op de belangen en het rendement van de aandeelhouders komt niet alleen tot uiting in de terugkoop van dividenden. Sinds de notering in 2013 heeft de performance van Midea Group een gestage groeitrend behouden.


Als de toonaangevende categorie huishoudelijke apparatuur, 's werelds toonaangevende tapkraan voor huishoudelijke apparaten, zijn de Verenigde Staten actief op het gebied van robotica en industriële automatisering door de aankoop van een hoog startpunt in KUKA. Op dit moment heeft Midea een complete productcategorie, een duidelijke bedrijfsstructuur, een diepe wereldwijde industriële lay-out, een complete ondersteunende industriële keten en de mogelijkheid om digitaal en efficiënt te werken. In termen van productverbetering, volgens het rapport van Kerui Wei'an, de afgelopen 5 jaar van de R & D-investeringen in de Verenigde Staten van meer dan 20 miljard yuan, 20 wereldwijde R & D-instellingen, op het gebied van huishoudelijke apparaten voor drie opeenvolgende jaar vond 's werelds eerste patent uit.


Volgens het derde kwartaalverslag van het bedrijf behaalde Midea Group in de eerste drie kwartalen van 2018 een bedrijfsresultaat van 205,575 miljard yuan, een stijging van 10,06% op jaarbasis; nettowinst van 17,9 miljard yuan, een stijging van 19,35% op jaarbasis; de nettowinst na aftrek bedroeg 17,252 miljard yuan, een stijging van 23,49% ten opzichte van vorig jaar.


Een paar:Aangepaste Home Demand Rises Aangepast Is de sleutel Volgende:Restaurant Style Booth Contemporary Restaurant Meubilair Banket Catering Stand en Tafel Set