Nieuwe kaart dek Sofa Transport en installatie

- Sep 19, 2018-

(1) wanneer de kaart zits sofa is geladen, gelost en verwerkt, moet het voorzichtig behandeld worden. Leg het in de plaats, dus het is gemakkelijk te dragen van de zetel van de zetel van de kaart, en het is gemakkelijk om de structuur van de gehele zits sofa los te maken.
(2) het is niet geschikt voor alle posities van het restaurant worden geplaatst op de dek-Bank, zoals de locatie waar het vaak wordt blootgesteld aan direct zonlicht en de plaats die is te droog en vochtig. De zits sofa is gemakkelijk beschadigd in deze plaatsen, vermindering van de levensduur van de dek-Bank. .
(3) voordat de kaart zits sofa het restaurant invoert, de decoratie van de grond moet eerst zijn voltooid en de vlakheid van de vloer van het restaurant moet worden gewaarborgd. Na het plaatsen van de kaart zits sofa, schud de Bank om te zien als het is stabiel, omdat de zits sofa niet stabiel is. Als hij geschud wordt, is het gemakkelijk los van de interne structuur van de zitplaats van de kaart en beïnvloeden de levensduur van de kaart-zits sofa.
(4) de kaart zits sofa is vaak bestrooid met iets om te vergeten om schoon te maken, en als de gast geen aandacht betaalt aan zitten, het niet alleen het gevoel van de vergadering, aangaat maar nog belangrijker, het is gemakkelijk om te dragen van de stof van de Bank, en het is gemakkelijk te kraken van de innerlijke filli ng spons.

Een paar:Welke invloed zal China tarieven op de Amerikaanse meubelindustrie? Volgende:Leunstoel stijl