Nieuwe Trends en Trends In de bouwmaterialen en woninginrichting industrie: One-stop luchtuitlaat Docking

- Jan 08, 2019-

Vele lokale bouwmaterialen en woninginrichting ondernemingen zijn ingezet landelijk en de dynamiek van de ontwikkeling kan niet worden onderschat. Op hetzelfde moment, zijn buitenlandse bedrijven ook gestationeerd. Echter tegenover de marktconcurrentie steeds hevig, de kracht van het merk kooplieden blijft toenemen, en sommige kleine winkels ontbreekt omvang en kenmerken worstelen.

h640w424-5bc5bfcf4ef05

Thuis winkels verschuiven van een traditionele, één verkoopmodel naar een groot huis winkel die nu vele producten en typen integreert. Consumenten moeten een one-stop shopping benadering. Daarom is de Yangtze rivier Delta decoratie stad blijkt uit de menigte, straalt veel steden in het gebied Susong dienstverlening consumenten met nanny-stijl huis perfect het oplossen van de behoeften van thuis winkelen.

De supply chain: groot huis en platform leveranciers moeten een piek matchup


Verschillende huurprijzen in dezelfde categorie bouwmaterialen en huizen zijn nog steeds het meest voorkomende bestaan. In vergelijking met de grensoverschrijdende bewegingen van "groot huis" leiders en volgelingen, e-commerce platformen en fysieke lage-huur winkel exploitanten vergelijk platform exploitanten tot grote is de diepe integratie van home bouwmaterialen nog "hevig".


De Yangtze River Delta decoratie City, een verzameling van eerstelijns merken, Marco Polo, Dongpeng, Mona Lisa, Wrigley, walvis, Hengjie, Jiumu, natuur, European-style houten deuren, Oosterse Bangtai Shi Niman, baas, NVC verlichting, Op verlichting, AO Smith, Midea Smart Huis, All-vrienden thuis, verre Oosten kabel, Bunny, Moganshan, enz., 660000 vierkante meter van de capaciteit van de grote markt, consumenten te voorzien van "one-stop" bouwmaterialen, meubilair, huishoudelijke artikelen, enz. Service, om te voldoen aan de volledige vraag voor meubilair en bouwmaterialen rond Susie. Het kan worden gezegd dat als een grootschalige uitgebreide professionele markt op maat gemaakt voor de woning bouw materialen industrie, de Yangtze River Delta decoratie City e-commerce platform + entiteit lage-huur besturingssysteem supply chain heeft al gewonnen van de markt onder de strategie van Huimin, verder "upstream", en de horizontale uitbreiding categorie met één hand naar beneden verpakte levering, de ambitie van de gehele supply chain is niet langer verborgen.


Prijs eindigt: fabriek rechtstreekse levering vormt een absoluut voordeel


In het algemeen, de decoratiematerialen uit de fabriek aan de consument moeten gaan door middel van de volgende processen: factory - logistiek - magazijn - fysieke opslaan - logistiek - consumenten, die moeten doorlopen lagen, tussenliggende logistieke kosten, opslag kosten extra kosten zoals behandeling vergoedingen, winkel management vergoedingen, sales commissies en winst punten in alle links zal prijzen toenemen.


De Yangtze rivier Delta decoratie stad voortdurend verkent het nieuwe model van de huisindustrie respecteert de consument verbruik verschillen en de consument verbruik concept leidt. De productie en verkoop terminals zijn alle voltooid in hun eigen systemen. Er is geen agent de prijs te verhogen en er is geen tussenliggende koppeling. Deze fabriek bediende model sterk vermindert onnodige kosten en biedt consumenten meer betaalbare producten en diensten van de handige huisverbetering.


Markt keten: segmentatie kanalen zal hebben een voet aan de grond


De marktruimte van de hele woning bouw van materialen is erg groot. De decoratieve stad met een eigen product lijn en productie-systeem zal in de toekomst geen kleine ontwikkeling ruimte hebben. De doorbraak van deze decoratieve steden ligt in de verdieping van de kanalen, plus de grotere overleving waarde in gerelateerde velden kunnen worden bereikt door de voordelen van de productlijn.


Er zijn vele woningen in de woninginrichting industrie, maar niemand bedrijf kan worden herkend door de industrie in termen van winstgevendheid, schaal en gebruikerservaring. Echter, de Yangtze River Delta decoratie stad heeft bereikt de "acht eenvormig beheersmodel", uniforme planning, uniforme investeringen en eenwording. Service, uniforme verdeling, uniforme vastgoedbeheer, uniforme e-commerce-operatie, uniforme marketing bevordering, uniforme marketing planning, het meest professionele concept voor de werking van de markt, brengen goud service.


Opdrachtgever: Alleen de gevoel temperatuur is de thuisbasis


Bouwmaterialen en huizen zijn zegt vaarwel aan het kille gevoel van het jaar, gewoon de stijl, alleen de scène, gewoon de temperatuur zin historisch worden geschreven en ingebed in de binnenlandse ruimte. Op 28 oktober, de Yangtze River Delta decoratie stad opende de grand opening en trok vele attenties. Hoofdactiviteit: keramiek, sanitair, vloeren, deuren, kasten, kasten, keukenapparatuur, plafonds, lampen, elektrische apparaten, meubels, hardware, blad gips board, sterke combinatie. Één loket groothandel, collectie en productie basis, op één plaats, de huishoudelijke vraag in één keer wordt gekocht, de fabriek directe levering, de preferentiële prijs van de goederen, en de verbetering van het huis en bespaar 30%, die sterk bespaart de consument thuis begroting. Er zijn ook vele prachtige voordelen ter plaatse: een miljoen gratis geschenken, een zes-cijfer auto award en een speciale sterren vacht, Zhu Zhiwen, de lucht site. De Yangtze River Delta decoratie City biedt de beste, meest geschikte en meest betaalbare producten. Consumenten, laat consumenten Bespaar tijd, Bespaar geld, Bespaar inspanning en zorgen, huisvernieuwing, alles klopt gewoon.


Een paar:Snoepkleurige Home Industry Wind Volgende:2018 Home Store Meerdere sleutelwoorden Inventaris van het jaareinde