Punten aandacht te schenken aan bij het onderhoud van Restaurant meubilair

- Sep 19, 2018-

1. om te behouden de oorspronkelijke kleur van het meubilair, wax en genezen agent meubilair gewasbeschermingsmiddelen zijn vaak vereist en wax meubelen onderhoud wordt vaak gebruikt in houten meubilair en verf meubilair.
2. er zijn twee verschillende verse scentes van jasmijn en citroen. Het wordt aanbevolen dat de laatstgenoemde geschikt voor alle soorten meubelen zoals hout, glas, hout of melamine zijn. Het is met name geschikt voor meubels met gemengde materialen. Met behulp van onderhoudsproducten die zowel reinigings- en onderhoudswerkzaamheden functie hebben, kunt u een heleboel waardevolle momenten.
3. nadat de rag is gebruikt, vergeet niet te wassen en drogen. Wat betreft het meubilair met textiel, zoals kussen van weefsel sofa en vrije tijd, kunt u de reiniging en genezing van agent voor het reinigen van het tapijt. Wanneer u, vacuüm de stof eerst. Spray vervolgens een kleine hoeveelheid van tapijt reinigingsmiddel op een vochtige doek en struikgewas.
4. de noodzaak om te voorkomen dat stof: de contrasterende hoogwaardige log meubels gemaakt van mahonie, teak, eiken, noten, etc. all hebben prachtige gebeeldhouwde decoratie. Als het niet kan regelmatig worden schoongemaakt, zal de eenvoudige stof in de kleine opening zal van invloed zijn op de mooie, en de stof meer dat het is de moordenaar die maakt houten meubilair agile "ouder". In normale tijden, kunt u een borstel of een stofzuiger kunt organiseren van meubilair en Schrob de meubels met een vochtige doek en een mild schoonmaakmiddel.
5. de noodzaak om te voorkomen dat direct zonlicht: als delicate houten meubilair is altijd blootgesteld aan de zon, eenvoudige partiële vervagen, hout is te saai, eenvoudige scheuren, wijnstokken fade, droog.

Een paar:Hoe een tafel met stoelen en een stoel te kiezen die zowel mooi als praktisch is Volgende:Voorzorgsmaatregelen voor de aankoop van Hot Pot tabel