Voorzorgsmaatregelen voor de aankoop van Hot Pot tabel

- Sep 19, 2018-

(1) vóór de aankoop van de hot pot tabel, moeten we vaststellen of de hot pot tabel fabrikanten regelmatige fabrikanten zijn. We moeten zorgvuldig controleren of de ondergrondse zonder vergunning workshops, zoals zonder vergunning kleine workshops, gemakkelijk zijn te worden onderzocht en afgesloten, wat resulteert in een vertraging in de openingsperiode.
(2) het is noodzakelijk om te controleren of het meubilair voldoende kwalificaties heeft, kwaliteits- en veiligheidsnormen zijn aanvaardbaar.
(3) wanneer we klaar met bestellen bij de fabriek bent, moeten we de regeling productieperiode, verrichten omdat veel fabrikanten hebben uitgebreid de leveringsperiode om verschillende redenen.
(4) na verzending, de kwaliteit van de goederen moet worden gecontroleerd, en de materialen die moeten worden geïnspecteerd volgens de regels van het contract. Controleren of de inferieure materialen zijn gebruikt. De massief houten hot pot-tabel is bijvoorbeeld inferieur en is gelijmd of vastgelijmd aan het eindproduct.
(5) het moet worden vermeden om misverstanden te voorkomen. Het is noodzakelijk om te onderhandelen over de logistiek van de vrachtkosten voor het bestellen, vragen of de vracht of de installatie opgenomen wordt en vragen als de logistiek naar de dichtstbijzijnde locatie of het dichtstbijzijnde punt van de logistiek gaat. De dichtstbijzijnde logistiek wijs klanten behoeften. Halen.

Een paar:Punten aandacht te schenken aan bij het onderhoud van Restaurant meubilair Volgende:Lederen Sofa zomer onderhoud