Restaurant Booth Manufacturers Nordic Style massief houten fauteuil en salontafel

- Dec 03, 2018-

Vanaf het begin van 2006, SHENZHEN OuGuanXuan FURNITURE CO., LTD. is een toonaangevende fabrikant in de koffie- en horeca-industrie. We zijn al meer dan 15 jaar actief. Onze klanten verspreidden zich over de hele wereld. Wij leveren en serveren tafel- en bankgroep,,, ect .. Nordic Style massief houten fauteuil en salontafel is het beste product onder hen.


Nordic Style massief houten fauteuil en salontafel is gemaakt van gekwalificeerd hout, kunstleer. Het wordt veel gebruikt in coffeeshops en restaurantmeubelen en met zijn geweldige prestaties en hoge kwaliteit. Het is ontworpen om te voldoen aan het branchecriterium. Elke maat en vorm is beschikbaar volgens de specifieke eisen van de klant. Het bevat eigenschappen zoals High density foam bekleed met leer of stof. Door schuim met hoge dichtheid bekleed met leer of stof, en,. We gebruiken de nieuwste geavanceerde zeer precieze schuurmachine, snelle automatische tafelzaag, houtdroogapparaat en andere apparatuur om van dit product de meest opvallende in de markt te maken. We zijn vereerd te vermelden dat het de. Van onze volledig uitgeruste machines kunnen wij Nordic Style massief houten fauteuil en salontafel produceren volgens uw exacte specificaties. Het product wordt gedekt door een garantie. Als de retourzending wordt veroorzaakt door de productkwaliteit of de fout van ons, krijgt u gegarandeerd 100% restitutie.


Het aanhoudende succes van SHENZHEN FURNITURE is gebaseerd op consistente en concurrerende prijzen, hoogstaand vakmanschap, snelle reactietijd en uitstekende klantenservice. Bij SHENZHEN FURNITURE zijn klanttevredenheid en professionele service evenals concurrerende prijzen erg belangrijk voor ons, een tevreden klant is wat we willen bereiken. Onze klanten spreken zeer over onze producten en diensten. Dus, ongeacht waar uw bedrijf is gevestigd, neem contact op met SHENZHEN FURNITURE voor een concurrerende offerte en we helpen u graag verder.

15166064491755

Een paar:Guangdong van Home Appliance industrie versnelt naar intelligentie Volgende:De gids van Retro Nostalgisch Restaurant Meubilair Tafel en Cabines Zitplaatsen