Kleine huishoudelijke apparaten Commodity Sampling Failure Rate van 21.67%

- Jan 22, 2019-

Onlangs heeft de provinciale markttoezichtadministratie van Guangdong de resultaten vrijgegeven van de inspectie van kleine huishoudelijke elektrische apparaten in de verkeersruimte van de provincie Guangdong in 2018. Naar verluidt zijn in deze willekeurige inspectie in totaal 300 monsters van kleine huishoudelijke apparaten gesampled. Onder hen was de detectiegraad van niet-gekwalificeerde producten 21,67%.

h550w366-5c452e40f3660

De verslaggever ontdekte dat de belangrijkste problemen bij deze bemonstering van niet-gekwalificeerde producten zijn: tekens en instructies, bescherming tegen aanrakende onderdelen, lekstroom en elektrische sterkte bij bedrijfstemperatuur, vochtbestendigheid, stabiliteit en mechanische gevaren, structuur, stroomaansluiting en items zoals externe koorden, aardingsmaatregelen, spelingen, kruipafstanden, solide isolatie en energie-efficiëntieclassificaties zijn niet acceptabel.


Deze bemonsteringstest bepaalt dat er 7 kleine huishoudelijke apparaten zijn die niet gekwalificeerd zijn voor bescherming tegen onder stroom staande onderdelen, zoals vloerventilatoren, rijstkokers, inductiekookplaten, enz. De handelsmerken geproduceerd door Zhongshan Guoling Hardware & Electrical Manufacturing Co., Ltd. zijn Crown Thomson, specificaties en modellen. Het is de vloerventilator van FS4001; de merknaam van Jiuyang Century Technology Co ltd is Jiu yong, en het model type is KY-168 intelligente vierkante rijstkoker; het handelsmerk van Zhongshan Dongfeng Town Jufu Elektrische Appliance Factory is Erfukang, de specificatie model is inductiekookplaat voor JF-20A1, etc.


Een onaanvaardbare lekstroom en elektrische sterkte bij de bedrijfstemperatuur kunnen bij gebruik van het product een schokgevaar voor de gebruiker tot gevolg hebben. Op deze plekcheck vond het project drie niet-gekwalificeerde kleine huishoudelijke apparaten. Specifiek, het is geproduceerd door Zhongshan Xiaolan Town Wei Electric Appliance Co, Ltd, het handelsmerk is Vitaland / Wei elektrisch apparaat, de specificatie model is VL-803 soja-melk machine; Shenzhen Aoding Kang Technology Co, Ltd produceert het handelsmerk ODINK Odingkang, Het model is A-K3028's voetmassage (een nieuwe generatie Meizubao); het handelsmerk van Zhongshan Nantou Town Jingyao Hardware & Electric Appliance Factory is Jingyao, het model is JY-BMB017, het type pomp type waterkoker en desinfectie pot combinatie type. apparaat.


Deze bemonsteringsinspectie stelt vast dat er 10 kleine huishoudelijke apparaten zijn die bestand zijn tegen vocht en niet zijn betrokken bij vloeistofverwarmers, sojamelkmachines, multifunctionele gezondheidsmachines voor wandbekleding, enz .; in het bijzonder zijn de producten geproduceerd door Guangdong Skyline Electric Co., Ltd. handelsmerken van Skyline TONZE, specificaties. Model BJH-180J vloeibare luchtbevochtiger (gezondheid pot), de commodity-productie-eenheid heeft het uiterlijk van de nieuw genoteerde goederen gerectificeerd en veranderd; Foshan Shunde Mingwei Appliance Industry Co, Ltd produceerde het handelsmerk Taotao Taotao Bear De waterkoker (gezondheid pot) met de specificatie modelnummer is TW-804; het handelsmerk geproduceerd door Guangdong Sky Electric Co., Ltd. is SKYZE, de vloeibare verwarmer (multifunctionele waterkoker) met het specificatiemodel BJH-150F.


Een paar:Groene smartapparaten winnen aan momentum, consumentenvraag in de vierde en zesde klasse stijgt Volgende:Leren bank Nordic Coffee Shop houten tafel en fauteuils