Smart Home Entrance Dispute Of Slowdown, Ecological And Whole House Intelligence zullen de sleutelwoorden zijn

- Jan 09, 2019-

Terugkijkend op de slimme thuismarkt in 2018, zijn slimme luidsprekers nog steeds hot en worden er meer nieuwe producten toegevoegd, zoals Huawei's AI smart speaker xiaoyi, glorie YOYO slimme luidspreker, Tencent jingle smart screen luidspreker, etc. In de ogen van reuzen, de "instap" -producten van de smart home-industrie, slimme luidsprekers zijn nog steeds populair en het "betredingsgeschil" is nog steeds een van de hete woorden van de slimme thuismarkt in 2018.

Is het betrouwbaar om de luidspreker te gebruiken als de "ingang" van het slimme huis?

h550w321-5c3446c2336d6

In het hele huis speelt smart home de rol van life-assistent kunstmatige intelligentie en intelligent controlecentrum voor apparatuur. De intelligente luidspreker op instapniveau is alom optimistisch in de branche. Op het gebied van smart home is gecirculeerd dat "de importeur het spreekwoord van de wereld is geweest, maar naarmate de ontwikkeling van slimme huizen blijft rijpen, is dit argument geleidelijk in twijfel getrokken.

Sterker nog, naast slimme luidsprekers kunnen andere intelligente hardwareproducten ook dragers worden voor stemassistenten, zoals slimme wekkers, slimme vakken, slimme tv's, enz. Als elk smartapparaat is uitgerust met een slimme stemassistent, dan de slimme spreker Het bestaan van het spel zal zijn betekenis volledig verliezen, dus de slimme spreker als de ingang van het slimme huis om te rukken, is niet volledig betrouwbaar, of de "ingangstheorie" is een pseudo-propositie, bovendien, van de specifieke situatie van de markt voor slimme sprekers in de afgelopen jaren De reuzen die slimme luidsprekers doen, verliezen in feite feitelijk geld en hebben niet het verwachte effect bereikt van "de winnaar heeft de wereld". Hoewel er nog steeds giganten op de markt voor slimme luidsprekers komen, lijken slimme luidsprekers echt moeilijk te bestaan als een burst-punt.

"Ecologie", "Full House Intelligence" wordt het sleutelwoord van 2019

Van de dynamiek van de smart home industrie in 2018, gelooft Zhijia.com dat het bouwen van een smart home ecosysteem en het bouwen van een hele huis smart het sleutelwoord zal worden van de smart home industrie in 2019, en de "enter" strijd van smart home mei vertragen. Dit betekent dat de volgende slimme thuisspelers niet langer tevreden zullen zijn met de lancering van slimme woningexplosies, maar om de slimme scènes voor het thuisleven breed uit te breiden en echt richting interconnectie en interconnectie te gaan.

Op dit moment hebben slimme thuisfabrikanten die al op de markt zijn hun eigen positionering al geïdentificeerd. Er zijn bedrijven die zich richten op R & D en productie, bedrijven die smart home-oplossingen voor het hele huis gebruiken, bedrijven die slimme platforms voor thuisgebruik doen en die zich alleen richten op een bedrijf dat thuistoestellen op het internet gebruikt ... Het is natuurlijk geen goede keuze om te splitsen de grote taart van smart home. Het is beter om partners te zoeken die in staat zijn om met zichzelf te concurreren en ze te integreren zoals Xiaomi en Huawei. Producten en industrie middelen, gezamenlijk bouwen aan een robuuster smart home ecosysteem, zoals Huawei en Jingdong om toe te treden, om de onderlinge verbinding van intelligente hardware te bereiken, hebben Xiaomi en IKEA samengewerkt om slimme verlichtingsproducten van IKEA te verbinden met Xiaomi smart home-systeem.

Het doorbreken van de informatie-eilanden en interconnectiebarrières, het integreren van de middelen van de smart home industry-keten, het realiseren van de onderlinge verbinding van meer apparaten en het verbeteren van de gebruikerservaring, is van groot belang voor de baanbrekende ontwikkeling van de smart home-industrie, die zeker de slimme zal worden. thuisindustrie in 2019. De richting die hard moet worden gewerkt.


Een paar:Hoe te behandelen de tabel stoel Volgende:Home E-commerce Slimme technologie voltooid Miljoenen rondfinanciering van Engel