De grootste commerciële explosie in de huishoudapparatuurindustrie is industriële transformatie en consumptie-upgrading.

- Jan 17, 2019-

In de markt van 2019 zijn de nieuwe explosies en nieuwe zakelijke mogelijkheden van China's huishoudelijke apparaten niet het huidige gunstige beleid voor de bevordering van consumptie in het land, maar ook de fiscale stimuli en subsidies, maar dan van de twee belangrijkste industrieën van industriële transformatie en consumptie-upgrading . Nieuwe explosies, nieuwe vangers.

h550w367-5bf4b898f0ef8

Ten eerste, met de intelligente upgrade van hardware van huishoudelijke apparaten als een doorbraak, de onderlinge koppeling van traditionele grote en kleine huishoudelijke apparaten, keukenapparatuur en kleine apparaten te bevorderen, en zo een slimme levensoplossing te bieden voor iedereen in de familie, de ultieme hardware voor huishoudelijke apparatuur. Word een module, een component, voor een slimmere en gemakkelijkere levenservaring. Uiteindelijk wordt een groot aantal producenten van huishoudelijke apparaten grondig gepromoot, van traditionele identiteiten zoals fabrikanten en detailhandelaren tot aanbieders van slimme thuisdiensten en exploitanten.


De tweede is om de gepersonaliseerde aanpassing van de consumptie-upgrade als een doorbraakpunt te nemen, de promotie van complete set-, ingesloten en geïntegreerde transformatie van afzonderlijke hardware voor huishoudelijke apparatuur te versnellen, van de verkoop van één apparaat voor huishoudelijke apparaten in het verleden tot de complete set, scène en modulaire huishoudelijke apparaten. Apparatuur veranderingen. Daarom is het mogelijk om het uitgebreide en multiservicesysteem van huishoudelijke apparaten te promoten, waarbij de verandering van de schaal naar de winst van de bedrijfswinst volledig wordt nagestreefd en de hoeveelheid echt wordt omgezet in kwaliteit.


Vanaf 2019 staat het nieuwe startpunt van de concurrentie op de markt voor huishoudelijke apparaten voorop, de richting van deze twee wegen is zeer duidelijk voor alle producenten van huishoudelijke apparaten en er is geen behoefte aan grote grensoverschrijdende innovatie en investeringen. De eerste houdt zich bezig met zakelijke kansen van huishoudelijke apparaten tot de thuismarkt. Het is noodzakelijk om uit huishoudelijke apparaten te springen en huishoudelijke apparaten te bouwen en vervolgens huishoudapparatuurmodules te definiëren en te verkopen, wat nieuwe zakelijke kansen biedt voor productsynergie en onderlinge verbinding van verschillende huishoudelijke apparaten;


Deze laatste houdt zich bezig met de veranderingen in de marktvraag van een enkel huishoudelijk apparaat naar een complete set huishoudelijke apparaten, met name voor verschillende scenario's zoals keuken, woonkamer, slaapkamer en badkamer, en biedt een complete set van aanpasbare en designbare huishoudelijke apparaten, geleidelijk vormend een geïntegreerd ontwerp en de geïntegreerde installatiedienst realiseert de uitbreiding van multi-categorie materialisatie van één enkel merk.


Deze twee veranderingen zijn voor veel fabrikanten van huishoudelijke apparaten niet vreemd. Daarachter is de zelf-innovatierevolutie en de iteratieve krachtondersteuning van traditionele huishoudelijke apparaten. In het proces van de overgang van huishoudelijke apparaten naar slimme huishoudelijke apparaten en slimme huizen zijn Haier, Changhong en Midea, Hisense en zelfs Galanz en Gree al ontploft van de technologische innovatie en industrialisatie tot de commercialisering. De verkenning en accumulatie van het jaar of zo, en de meeste bedrijven hebben meer dan 8 jaar geleden, is het verkennen van de lay-out en de exploratie van huishoudelijke apparaten, slimme terminals naar huis, smart life.


Op dezelfde manier trekken de dubbele veranderingen in deze industrie en consumptie niet alleen de deelname van veel traditionele giganten van huishoudelijke apparatuur aan, maar trekken ze ook de grensoverschrijdende rush en lay-out van ondernemingen uit verschillende sectoren en velden aan. Onder hen lijken de hardware start-ups voorgesteld door Xiaomi onvermijdelijk. Vanaf het begin hebben ze de terminale consumentenvraag uit de hele scène en de multidimensionale lay-out van het gezin uiteengezet. Tegelijkertijd zijn Huawei, Ali, Jingdong, Suning en andere technologiebedrijven, retailbedrijven, e-commerceplatformen en zelfs een groot aantal mobiele-telefoonbedrijven zoals Yijia, OPPO en de onlangs opgerichte slimme hardwarebedrijven die net in de afgelopen 2 of 3 jaar zijn gestart met het lanceren van verschillende slimme terminals voor thuisscenario's, inclusief maar niet beperkt tot huishoudelijke apparaten, ik hoop er een stuk taart van te verdelen.


Vanuit het perspectief van vermarkting en commercialisering is het niet verrassend en verrassend dat huishoudelijke apparaten de belangrijkste entry en protagonist zijn van alle huishoudens in het intelligente tijdperk en het IOT-tijdperk, en zijn ze optimistisch over innovatieve bedrijven en kapitaalmarkten van alle kanten. Tegelijkertijd dat veel bedrijven de grens oversteken naar de huishoudelijke apparatenindustrie, kunnen apparaten voor huishoudelijke apparaten niet langer "zich terugtrekken en zich terugtrekken", en er zelfs voor kiezen om "er afstand van te nemen". In plaats daarvan moeten ze een nieuwe stap zetten in de ecologische uitbreiding van het IoT van de huishoudelijke apparaten naar de verschillende slimme terminals van de familie. .


Echter, in iets meer dan een jaar, van Xiaomi tot Huawei, van Ali tot Suning, zijn steeds meer bedrijven begonnen met het bouwen van huishoudelijke apparaten en concurreren ze op de thuismarkt, terwijl ze alles promoten, van huishoudelijke apparaten tot slimme deursloten en slimme droogrekken. Intelligente spiegels, enz., Om de dekking van slimme eindproducten en de behoeften van verschillende scènes één voor één te dekken, ik geloof dat dit slechts een nieuw startpunt is. Meer kansen zijn ook: wie kan het vertrouwen winnen van gebruikers met meer producten, betere ervaring en betere service.


Uiteraard is de IoT-detonatie van huishoudelijke apparaten, slimme huishoudelijke apparaten en slimme woningen voor veel apparaten in huishoudelijke apparaten niet erg zinvol voor de commerciële ontwikkeling en consumentenmarkt op korte termijn. Veel fabrikanten van huishoudelijke apparaten kunnen gemakkelijk weer op de markt komen. De speculatie van gekookt heet water en vervolgens knoedels. Hier worden alle fabrikanten eraan herinnerd niet te wachten, niet te wachten en te zien, maar om te beginnen met kleine levende scènes, zoals keuken, badkamer, woonkamer, slaapkamer, om de complete set links tussen verschillende huishoudelijke apparaten te promoten, te wachten op ervaring en niveau Overweeg na de volwassenwording de algemene detonatie van het slimme thuissysteem.


Om het simpel te zeggen: op de korte termijn vertrouwen huishoudelijke apparaten op de vraag van consumenten naar complete sets huishoudelijke apparaten en marktontsteking; op de lange termijn moet de gehele huishoudelijke apparatenindustrie echter afhankelijk zijn van de teelt en detonatie van de slimme thuismarkt.


Een paar:Katoen stof Sofa hedendaagse houten thee tafel en leren banken Volgende:Hoe een restaurant te ontwerpen: deze 8 tips moet je onthouden