Het bedrijf van gastvrijheid

- Aug 23, 2019-

We houden ons bezig met gastvrijheid, maar wat betekent dat? Gastvrijheid wordt gedefinieerd als de vriendelijke en genereuze ontvangst en amusement van gasten, bezoekers of vreemden, en als leveranciers van horeca-interieurs is het onze taak om het ontwerpers gemakkelijk te maken ruimtes te creëren die precies dat doen. We moeten onszelf uitdagen om degenen met wie we omgaan beter af te laten via onze betrokkenheid.

Bij Harrows zijn we meer dan meubels. Wij geloven dat gastvrijheid minder gaat over restaurants en eten, en meer over hoe je mensen behandelt en hoe je mensen zich kunt laten voelen. Of dat nu in een café, restaurant, openbare ruimte of werkomgeving is, de keuzes van lay-out, kleuren, verlichting en meubels kunnen invloed hebben op hoe gasten zich voelen, zien en communiceren met hun omgeving.

Daarom spelen interieurontwerpers en architecten zo'n cruciale rol bij het maken van deze ruimtes. Gastvrijheid als branche is opwindend! En als concept is het verrijkend. Het wordt gedefinieerd als de mogelijkheid om gasten en vreemden te verwelkomen, te betrekken en te vermaken, en om mensen beter af te laten omdat ze uw gastvrijheid hebben ervaren.


En dus hebben we het idee dat we allemaal bezig zijn met gastvrijheid. We moeten onszelf uitdagen om degenen met wie we omgaan beter af te laten via onze betrokkenheid.


Voor Harrows waren we actief in gastvrijheid en u bent onze gast - service, samenwerking, advies, een glimlach, vriendelijk en gastvrij - we willen dat u zich vermaakt voelt. Op een breder niveau maken we deel uit van een groter radertje in de samenleving waar ontwerpers grote verantwoordelijkheid voor dragen, het creëren van ruimtes voor gastvrijheid, ruimtes die mensen laten voelen of beter zijn om ze te hebben ervaren.

未标题-1

Een paar:Een nieuwe stoel en een uitdagende installatie Volgende:Restaurantcabines te koop bij mij in de buurt Luxe hotelmeubilair Restaurant Tafel- en bankstellen