De drijvende factoren voor de ontwikkeling van de houten meubelindustrie in China

- Dec 18, 2018-

Als een industrie met zware service en ervaring, is de woninginrichtingindustrie altijd getypeerd met traditie, traagheid en inefficiëntie. Zelfs nu, met de snelle ontwikkeling van informatietechnologie, is de mate van internettransformatie nog steeds niet hoog. In het concept van meerderheid zijn decoratie en huishoudelijke consumptie zeldzame ervaringen in een leven; in de ogen van beoefenaars zijn de lange industriële keten, lage verbruiksfrequentie en hoge eenheidsprijs nog steeds drie bergen die worden belast en onoverkomelijk.

In de afgelopen twee jaar is er echter een golf van 'fast fashion' in deze industrie ontstaan, die het stereotype en achtergebleven stereotype van de thuisindustrie lijkt te doorbreken.

Wat is "home fast fashion"

1747135790272

Iedereen heeft een ander begrip van 'home fast fashion', maar de algemene situatie is vergelijkbaar. Fast fashion verwees oorspronkelijk naar de snelle reactie van de ontwerper en imitatie van het modeshowontwerp en evolueerde later tot het snelle antwoord van een modebedrijf op het modebeeld van de show, en ontwierp een kledingproduct dat de trend nauwlettend volgde en vervolgens in de mode stroomt. winkel tegen een lage prijs. Een bedrijfsmodel waarmee consumenten in korte tijd de nieuwste mode tegen een lage prijs kunnen kopen, vertegenwoordigd door merken zoals H & M, Zara, Topshop en UNIQLO.


Deze merken hebben hun eigen kenmerken, hoewel het bedrijfsproces erg op elkaar lijkt. Het snelle mode-concept bespaart veel tijd en tijd is efficiëntie en geld.


Zoals de naam al doet vermoeden, betekent snelle thuismode het gebruik en de opkomst van het snelle fashionmodel in de thuisindustrie. Volgens de relevante uitingen van de industriële media en de persoonlijke ervaring van de auteur, kan het huidige snelle mode-fenomeen in de thuisindustrie worden samengevat in twee hoofdkenmerken:


Ten eerste worden de productcategorieën geleidelijk verrijkt en worden de zachte kleine artikelen zoals kussens, stoelen, beddengoed, servies en producten voor persoonlijke verzorging voornamelijk bijgewerkt. De producten hebben een hoge verbruiksfrequentie, een sterk ontwerp en hoge kostenprestaties. De kenmerken van "snel bewegende consumptiegoederen" zijn gericht op de reguliere stedelijke consumenten die zich richten op de kwaliteit en de waarde van het product, gevoelig zijn voor prijs, bepaalde economische normen en esthetisch niveau hebben;


Ten tweede is het winkelontwerp anders dan de algemene thuiswinkel. Het heeft de kenmerken van mooie decoratie, modieuze stijl en heldere kleuren. Het besteedt aandacht aan ruimtevormgeving en scènewedstrijd, en de benuttingsgraad van de ruimte is hoog terwijl aandacht wordt besteed aan de winkelbeleving van de consument. De locatie van de winkel bevindt zich voornamelijk in het warenhuis met een hoge verkeersstroom. De trend van het persoonlijkheidsontwerp, de warme atmosfeer en de verfijnde kwaliteit herdefiniëren de houding van de consument ten opzichte van het privéleven. Bovendien worden sommige winkelvormen, zoals "flashshop", ook beschouwd als de belichaming van snelle thuismode.


Een paar:Plymold Booth Nordic Style Restaurant Meubilair Bistro tafel en bank Volgende:Welke rol kunnen 5G spelen op het gebied van huishoudelijke apparaten?