De eerste China International Import Expo

- Nov 05, 2018-

Op de ochtend van 5 november worden de prachtige hoogtepunten van de wereldwijde handelsgemeenschap gepresenteerd in het Shanghai Hongqiao National Convention and Exhibition Centre. De eerste China International Import Expo vindt plaats volgens schema. Dit is China's eerste nationale thema met importthema. De Expo, een bijeenkomst van duizenden zakenlui, een tentoonstelling van bedrijfsproducten, een nationale tentoonstelling over handel en investeringen en een parallel forum op hoog niveau.

De "National Trade and Investment Comprehensive Exhibition" is het originele initiatief van de Import Expo. Op de nationale tentoonstelling van 30.000 vierkante meter werden 81 stands in 82 landen en 3 internationale organisaties opgezet om partijen de gelegenheid te geven hun kansen te laten zien.

De deelnemende landen zijn verspreid over vijf continenten, zowel ontwikkelde als ontwikkelingslanden en de minst ontwikkelde landen. Twaalf gastlanden, waaronder Indonesië, Vietnam, Pakistan, Zuid-Afrika, Egypte, Rusland, Groot-Brittannië, Hongarije, Duitsland, Canada, Brazilië en Mexico, hebben unieke beurshallen opgezet en hoge regeringsdelegaties gestuurd.

De nationale kenmerken van de tentoonstelling zijn onderscheidend. De paviljoens van verschillende landen maken volledig gebruik van hightech middelen en gediversifieerde presentatievormen om de unieke regionale cultuur en kenmerkende industriële voordelen van het land te benadrukken, met betrekking tot goederenhandel, dienstenhandel, industriële status, investeringstoerisme en representatieve producten. Met het nieuwe ontwikkelingsconcept van "Innovatie, Coördinatie, Groen, Openheid en Delen", zal het China Paviljoen de grote successen van China in hervormingen en openstelling laten zien, evenals nieuwe kansen voor de ontwikkeling van China en de gezamenlijke constructie van de "Belt and Road" " naar de wereld.

Het gelijktijdig houden van het Economisch en Handelsforum op de Import Expo is ook de eerste in China.

Het thema van het Hongqiao International Economic and Trade Forum is diepgaand: "Inspireer nieuwe vitaliteit in de wereldhandel en creëer een nieuw patroon van openheid en win-win." Op het kruispunt van unilateralisme en protectionisme zijn de internationale politieke en zakelijke kringen samengekomen om de belangrijkste grenskwesties van mondiale economie en handel te bespreken. Dit is een belangrijke bijdrage van de Expo aan de wereld.

Wang Haifeng, directeur van het International Law Research Office van het Institute of Law van de Shanghai Academy of Social Sciences, gelooft dat de functionele oriëntatie van het forum de Expo betekenisvoller heeft gemaakt, en het is een brug geworden tussen China en de wereld in het vakgebied, en is een brug geworden tussen Shanghai en het land op het gebied van dienstenhandel, en werd een privé- en een overheidsbedrijf. Een brug op het gebied van handel. Face-to-face communicatie biedt een oplossingsplatform voor informatie-asymmetrie tussen landen, landen en volkeren, en tussen bedrijven en overheden.

2018918104521_44194

Een paar:Restaurants met cabines Amerikaanse Retro-stijl Metalen Eetkamerstoel Mode Hoge rugcabines Bank Volgende:Kapitaal instroom in het slimme deursloten van de markt zal worden de nieuwe ingang van Smart Homes