De gids van Scandinavische stijl coffeeshop Booth massief hout Windsor bankstoel

- Oct 23, 2018-

Opgericht in 2009, is Shenzhen Hendry meubilair Co., Ltd. een toonaangevende koffie shop en restaurant meubilair fabrikant onderneming. We hebben meer dan 12 jaar ervaring op dit gebied. We zijn trots op elke baan en zijn vereerd te hebben gediend klanten over de hele wereld. De productlijnen die wij bieden omvatten tafel en Bank groep. Wij zijn gespecialiseerd in de levering van Nordic Style Coffee Shop Booth massief hout Windsor bankstoel


Scandinavische stijl Coffee Shop Booth massief hout Windsor bankstoel bestaat uit gekwalificeerde hout, kunstleder. Het wordt over het algemeen opgestikte koffiewinkel en restaurant meubilair en. Het is ontworpen om te voldoen aan het criterium van de industrie. Dit product is beschikbaar in vele ontwerpen & maten. Het is zeer geprezen door de clients voor zijn hoge dichtheid schuim bekleed met leder of stof en zware plicht hardhout, versterkt met gelijmde hoek blokken en vele andere unieke functies. Vanwege de hoge dichtheid schuim bekleed met leder of stof, en. De geavanceerde productiemethoden maakt het beste geschikt is voor de groeiende markt-specificaties. Het is dan ook onderscheiden,, en. Wij bieden dit product met aangepaste diensten. De verkoop van dit product is gegarandeerd: garantie, onderhoud van het leven! Als wij restituties overeenkomsten hebben, zult u verantwoordelijk voor de kosten van de retourzending. Het saldo zal naar u terug worden terugbetaald nadat we de artikelen ontvangen. Dit indrukwekkende stuk is een essentieel onderdeel van uw bedrijf.


Ons bedrijf is gewijd aan om ervoor te zorgen dat u een service van topklasse, elke keer. HENDRY meubilair is onze belofte om uw product naar u in een tijdig en met de beste service mogelijk. Onze klanten zijn gekomen om ons zo vriendelijk, deskundig, professionele en betaalbare deskundigen erkennen. Zorg om ons te vragen over andere producten beschikbaar om te helpen uw bedrijf een succes te maken!

15138486356324

Een paar:Waarom verandert het hout van kleur? Volgende:Nu Amazon No. 1 of nr.2 In meubels?