De gids van retro industriële stijl meubilair antieke tafel en lederen bank

- Oct 24, 2019-

Shenzhen OUGUANXUAN FURNITURE CO., LTD. is opgericht in 2003 en heeft zich gevestigd als kwaliteitsleverancier in de meubel- en restaurantmeubelindustrie. We zijn al meer dan 16 jaar actief. Onze zakenpartners zijn over de hele wereld. De productlijnen die wij leveren omvatten lijst en bankgroep. Retro Industrial Style Meubilair Antieke Tafel en Lederen Bank is de beste naam product onder hen.

15162694271379

Retro Industrial Style Furniture Antique Table And Leather Sofa is ontworpen met behulp van uitstekende kwaliteit materiaal en geavanceerde technologie, onder strikt toezicht van onze professionals. Het is op grote schaal toepasbaar op coffeeshop en restaurant meubilair. Het is ontworpen om te voldoen aan de industriestandaard. Dit product is verkrijgbaar in vele uitvoeringen & maten. Het wordt gekenmerkt door schuim met hoge dichtheid bekleed met leer of stof en zwaar hard hout, versterkt met gelijmde hoekblokken. Vanwege hoge dichtheid schuim bekleed met leer of stof, . De geavanceerde productiemethoden maken het het meest geschikt voor de groeiende marktspecificaties. Ons bedrijf hebben bereikt, en dit product is verstreken. Het kan ook worden aangepast volgens de uiteenlopende eisen van klanten. Het is binnen een garantieperiode van vanaf de data waarop we de deal. Als we terugbetalingsovereenkomsten hebben, bent u verantwoordelijk voor de retourverzendkosten. Het saldo wordt aan u terugbetaald nadat we de artikelen hebben ontvangen. U het bestellen bij: https://www.toprestaurantfurniture.com/contact-us

15162694302903

SHENZHEN OUGUANXUAN FURNITURE is toegewijd om ervoor te zorgen dat u elke keer een topservice ontvangt. Bij SHENZHEN OUGUANXUAN FURNITURE heeft onze klantgerichtheid een uitstekende reputatie opgebouwd binnen de industrie. Onze klanten zijn ons gaan herkennen als vriendelijke, deskundige, professionele en betaalbare experts. Vraag ons naar andere producten die beschikbaar zijn om van uw bedrijf een succes te maken!

15162694358849

Een paar:Commerciële eettafel met bankstel Volgende:Crafting Luxe door de details