De nieuwe detailhandelstijd komt eraan, zal internetverbetering een nieuwe voorbode worden voor de ontwikkeling van de industrie voor woningverbetering

- Jan 16, 2019-

Thuis, in elke Chinese geest, neemt een zeer belangrijke positie in. Verbetering van het huis is ook een belangrijke gebeurtenis in het leven van mensen. In zekere zin heeft de ontwikkeling van de industrie voor huisverbetering een diepgaande invloed op en verandert de manier waarop mensen leven. Met de komst van het internettijdperk is de traditionele manier om uitsluitend op offline producten en diensten voor de verbetering van het interieur te vertrouwen, overgebracht naar internet. Met de hulp van internet om de-intermediates te ontmantelen, zijn steeds meer eigenaren begonnen om ze gemakkelijker en sneller te verkrijgen. Producten en diensten voor thuisverbetering.

Verbetering van het internet werd geboren onder deze algemene trend. Met het verkeersdividend dat is ontstaan door de opkomst van het internettijdperk, is de internetverbetering in korte tijd snel ontwikkeld en zijn internetverbeteringbedrijven zoals Tuba Rabbit en Qijia.com geboren. Kapitaal is betrokken en reuzen veranderen voortdurend. De schijnbaar traditionele industrie van de industrie voor huisverbetering begint te schijnen. Oorspronkelijk kwam de oorspronkelijke industrie voor woningverbetering tot leven onder de zegen van internettechnologie, en de efficiëntie van de industrie voor woningverbetering begon langzaam te stijgen. Een efficiëntierevolutie in de industrie voor woningverbetering begon.


Echter, alleen focussen op efficiëntie kan zijn afgeweken van de meest essentiële kenmerken en betekenis van huisverbetering. Alleen wanneer het teruggaat naar de industrie voor thuisverbetering zelf, is de nadruk op landing en constructie de basis van de sector voor woningverbetering. Het internetgebaseerde ontwikkelingsmodel zal niet toestaan dat het internetverbeteringplatform teveel aandacht besteedt aan de bouw. In vergelijking met de acquisitie en empowerment van verkeer is de bouw geen gemakkelijke taak. Vanwege dit kan internetverbetering voorbestemd zijn om een tijd van vooruitgang te zijn, geen eind, totdat het internetdividend verdwijnt, moet de thuisverbeteringsindustrie nog steeds terugkeren naar de industrie zelf.


Daarom hebben we gezien dat wanneer de periode van het internetdividend is verstreken, meer en meer platforms voor thuisverbetering zijn begonnen hun ontwikkeling te richten op de specifieke processen en koppelingen van de industrie voor woningverbetering. Ontwerp, constructie en bouwmaterialen zijn belangrijke aspecten van hun zorg. Met de achtergrond dat nieuwe detailhandel een ontwikkelingstrend aan het worden is, wordt het openstellen van een nieuwe situatie in de sector voor woningverbetering in de vorm van nieuwe detailhandel en het verdiepen van de empowerment van thuisverbeteringsbedrijven een trend.


Het nieuwe retail-tijdperk komt eraan, internetverbetering begint te veranderen


Ongetwijfeld wordt thuisverbetering op het internet verlaten door huisverbeteraars. Ze beschouwen internehuisverbetering niet langer als het enige wapen dat ze zijn aangegaan in de sector van de thuisverbetering. In de context van de mainstream van het nieuwe retail-tijdperk is de verbetering van de internet-woning ook begonnen aan een integratieproces met nieuwe retail. Met de nieuwe retailtechnologie, modellen en middelen die nauw betrokken zijn bij het specifieke proces en koppelingen van huisverbetering, is internetverbetering het openen van een nieuwe transformatie.


De transformatie van de industrie voor huisverbetering begon te verschuiven van C-eindgebruikers naar B-side gebruikers. We weten allemaal dat het tijdperk van internetverbetering voornamelijk is gebaseerd op het verwerven van verkeer. Nadat het grootschalige internetverbeteringsplatform voldoende verkeer heeft verzameld, zal het de verkeersautonomie starten. Internetverbeteringplatforms zoals Tuba Rabbit en Qijia. Het is om deze regel te volgen. Met behulp van traffic shaping is de efficiëntie van traditionele thuisverbeteringsbedrijven om verkeer te krijgen veel verbeterd, maar de manier waarop ze producten en diensten voor de verbetering van het interieur leveren, is niet echt veranderd.


Het is slechts een manier om de producten en diensten voor het verbeteren van het huis te transformeren om verbinding te maken en contact te leggen met gebruikers, zonder de producten en diensten voor het verbeteren van het huis zelf te veranderen. Het werkt alleen in de verkeersdividendperiode. Wanneer de verkeersdividendperiode voorbij is, moet de sector voor woningverbetering nog steeds terugkeren naar de verbetering van het huis. De industrie zelf, niet alleen de aanschaf en levering van de verkeersstroom. Met de hulp van nieuwe technologieën en modellen om het B-einde te veranderen, zal de bevordering van de efficiëntie van de industrie voor huisverbetering in de toekomst een belangrijke ontwikkelingsrichting worden.


Het grootschalige verkeersplatform in het internettijdperk, door het onderzoek en de ontwikkeling van nieuwe technologieën in de thuisverbeteringsindustrie, de bouw van de database van de thuisverbeteringsindustrie, de integratie van het nieuwe model van de thuisverbeteringsindustrie, en vervolgens door het leveren van technologie, data, modellen aan de B-eindgebruikers, zodat de B-eindgebruikers genoeg krijgen. De verandering heeft uiteindelijk geleid tot een hernieuwde verbetering van de prestaties van de thuisverbeteringsindustrie. De ontwikkeling van de industrie voor woningverbetering begon te evolueren van verkeersautonomie naar diepe empowerment, en als gevolg hiervan begon een nieuwe fase in de ontwikkeling van een nieuwe industrie voor woningverbetering.


Zeg vaarwel tegen de lijn, de regressielijn, de industrie voor huisverbetering keert terug naar de essentie. Hoewel de komst van het internettijdperk de toegang van mensen tot producten en diensten voor thuisverbetering van offline naar online heeft verlegd, is de sector voor huisverbetering altijd een sterk georiënteerde industrie geweest. Gewoon door simpelweg het internet te omarmen en simpelweg te zorgen voor empowerment van het verkeer, in plaats van de thuisverbeteringsindustrie zelf te veranderen, kan de industrie voor woningverbetering niet noodzakelijk de industrie zelf veranderen.


Wanneer het nieuwe retail-tijdperk nadert, is de convergentie van online en offline een belangrijke trend geworden. Veel internetreuzen zijn begonnen met het inzetten van offline scènes en blijven offline scènes creëren via hoofdbewerking. In dit geval is de ontwikkeling van de industrie voor woningverbetering ook begonnen aan een afscheidslijn, waarmee de offline reis actief wordt omarmd. We zien dat steeds meer platforms voor verbetering van het interieur beginnen door te dringen in het proces en koppelingen van huisverbetering via de combinatie met offline, wat misschien wel het belangrijkste onderdeel is van de sector voor woningverbetering.


Door de oprichting van contact met het bedrijf voor huisverbetering van de volgende regel, is de industrie voor huisverbetering begonnen aan een nieuwe transformatie. De oppervlakkige stroom van het leger begon te worden vervangen door echte veranderingen, de industrie voor woningverbetering begon terug te keren naar de industrie zelf en de prestaties van de industrie werden opnieuw verbeterd door veranderingen in de industrie. Ten opzichte van de eenvoud en het oppervlak van de stroom is de industrie voor woningverbetering onder de regressielijn begonnen het juiste ontwikkelingspad te vinden. In het nieuwe winkeltijdperk heeft de industrie voor huisverbetering een proces geopend van het overschakelen van online naar online, van de huid naar de binnenkant.


Afscheid van traditie en traditie begint de industrie voor huisverbetering nieuw te worden. De indruk van de industrie voor huisverbetering is altijd een ouderwetse look, zelfs in het internettijdperk is deze indruk niet veranderd. Want hoewel gebruikers enkele van de meer trendy technologieën krijgen zoals VR, AR, panoramische roaming, WYSIWYG, enz. Wanneer ze producten en diensten voor de verbetering van het huis krijgen, zijn deze technologieën slechts een verkooptool en wanneer de eigenaren echt renoveren, worden ze nog steeds geconfronteerd met traditionele home improvement bedrijven, traditionele bouwvakkers.


Achterlijkheid, traditie en veroudering zijn nog steeds de gevestigde indrukken van veel mensen in de industrie voor huisverbetering. Tegenwoordig is de consumptie-upgrade voor mensen een ontwikkelingstrend geworden. Als alleen traditionele producten en diensten voor thuisverbetering worden gebruikt om aan de behoeften van de huidige gebruikers te voldoen, is dit duidelijk verouderd. Door de zegening van nieuwe technologieën zullen het proces en de koppelingen van de industrie voor woningverbetering worden veranderd en zullen de ontwerpmethoden, bouwmethoden en bouwmaterialenproductiemethoden van de traditionele industrie voor woningverbetering worden gewijzigd om de ware transformatie van de woningverbetering te realiseren industrie.


De bouwvakkers in de industrie van de huisverbetering zijn niet langer de guerrilla's van het traditionele tijdperk, maar worden geïndustrialiseerde bouwvakkers; de ontwerpers in de branche voor huisverbetering zijn niet langer ontwerpers die CAD, 3DMAX en andere ontwerpsoftware gebruiken om hun ontwerpen te krassen. Het is een trendy ontwerper geworden die gegevensbronnen kan integreren en inspiratie kan toevoegen aan zelf ontwerpen; leveranciers van bouwmaterialen in de industrie voor huisverbetering zijn niet langer blindelings mensen aan het marketingen op basis van hun eigen oordeel over de markt, maar worden marktgericht. Big data, gebruikersvraaggegevens voor leveranciers van doelgerichte productie ...


Misschien hebben de interne deelnemers, alleen door de interne processen van de sector voor woningverbetering te veranderen, een transformatie ondergaan en kan het traditionele, achterhaalde en oude fenomeen dat de industrie voor de verbetering van de woning oorspronkelijk voor mensen heeft achtergelaten, worden getransformeerd. Wanneer het nieuwe retail-tijdperk eraan komt, vooral het einde van het internettijdperk, en de opkomst van nieuwe technologieën, kunnen ze mogelijk echte groei brengen in de industrie voor woningverbetering. Alleen de elementen van traditionele huisverbetering zijn veranderd en de producten en diensten van de sector voor woningverbetering kunnen worden gewijzigd. De indruk van de industrie voor huisverbetering kan nieuw en trendy worden vanuit het traditionele, oude en achterlijke.


De functie en rol van de industrie voor huisverbetering is niet langer beperkt tot de decoratie zelf, maar begint ook geassocieerd te worden met de levensstijl van mensen. Of het nu in het traditionele tijdperk of het internettijdperk is, in feite is de functie en rol van de industrie voor huisverbetering niet fundamenteel veranderd, en decoratie is altijd de belangrijkste reden geweest waarom mensen voor huisverbetering kiezen. Toen het nieuwe retail-tijdperk aanbrak, begon de traditionele decoratiefunctie van de industrie voor woninginnovatie geleidelijk te verdwijnen, vooral met de komst van het hardcover-bezorgtijdperk werd de decoratieve functie van de woningverbetering verder verzwakt. Op het grotere niveau van de toekomstige woningdecoratie staat een manier van leven, door de woningdecoratie kunnen mensen meer voldoening krijgen.


Elk aspect van het leven van mensen kan voetnoten vinden in de industrie voor huisverbetering en woningverbetering wordt een verzameling en verspreider van het leven van mensen. Door thuisverbetering kunnen we het niet laten om een huis te krijgen dat zo goed is als we willen, en we kunnen meer verbindingen met de buitenkant genereren door middel van woningdecoratie. De huishoudelijke apparaten en home improvement-producten die worden gebruikt in het proces voor verbetering van het huis zijn een na de andere, die is verbonden met de buitenwereld. In het tijdperk van Internet of Things zullen de externe functies van China Unicom die door de industrie voor woningverbetering worden gedragen, duidelijker worden.


Het thuisverbeteringssysteem gebouwd door het internetverbeteringstijdperk met alleen het hoofddoel erin te leven zal worden vervangen door nieuwe afgeleide functies. Voor de sector van de thuisverbetering kan de uitbreiding van zijn eigen functies en functies niet alleen de pijnpunten en problemen die worden veroorzaakt door hardcoveraflevering oplossen, maar ook woningverbetering mogelijk maken om meer ontwikkelingsmogelijkheden te vinden, waardoor de ontwikkeling van de sector voor woningverbetering tot een nieuwe fase.


Wanneer het internettijdperk voorbij is en het nieuwe retail-tijdperk nadert, vindt er een nieuwe transformatie plaats in internetverbetering. Door te vertrouwen op technische middelen om de processen en koppelingen in de sector voor woningverbetering te verminderen, zonder de interne logica van de sector voor woningverbetering te veranderen, verliest de markt steeds meer. Met de daling van het kapitaal, de daling van het internetdividend, veranderen we in de internethuisdecoratie, wanneer de nieuwe winkel stijgt, het vinden van een nieuwe ontwikkelingsmethode die geschikt is voor de industrie voor huisverbetering, de ontwikkeling van de industrie voor woningverbetering tot een nieuwe fase.


Onder de nieuwe gedaante, waar is de nieuwe retail-vlinder van de internetverbetering?


In tegenstelling tot het internettijdperk, wat eenvoudigweg een de-intermediatie is, zijn bijna alle ontwikkelingsmodellen in het nieuwe retail-tijdperk meer bezig met de industrie zelf, niet alleen met conceptuele innovatie. Omdat in het internettijdperk het uiteindelijke doel van alle bedrijfsmodellen is om C-eindgebruikers te transformeren, en in het nieuwe winkeltijdperk is het uiteindelijke doel van alle bedrijfsmodellen B-eindgebruikers te transformeren.


Naarmate nieuwe detailhandel een nieuw enthousiasme wordt, is het vinden van nieuwe kansen voor verbetering van het internet thuis onder deze onrust de sleutel tot de ontwikkeling van de industrie voor woninginnovatie in de toekomst. Als we de internetverbetering als leidraad nemen, kunnen we misschien een meer realistisch ontwikkelingspad vinden, in plaats van alleen het concept en de marketing te spelen.


De internetverbetering in het nieuwe retail-tijdperk zal echt terugkeren naar de bouw. Constructie is altijd de sleutel tot het bepalen van het succes of falen van de industrie voor huisverbetering. Met mooie tekeningen, subversieve modellen en coole zwarte technologie, als er een gebrek aan constructie en implementatie is, zullen alle subversieve transformaties een stapel oud papier hebben, geen nut. Toen het nieuwe retail-tijdperk naderde, begon de internetverbetering die zogenaamde conceptuele innovaties los te laten en begon echt weer te bouwen. Internetverbeteringplatforms zoals Tuba Rabbit en Qijia.com werken hard in deze richting. Pas wanneer ze terugkeren naar de bouw, goede thuisverbeteringsproducten en goede ervaringen aan gebruikers bieden, zullen gebruikers bereid zijn om te betalen, niet alleen om Conceptueel woordspel te doen.


Terugkerend naar de bouw, is het belangrijkste punt om de traditionele bouwwijze te veranderen, de traditionele decoratie guerrilla's echt om te vormen tot industriële chemische arbeiders, de traditionele bouwgereedschappen om te zetten in zwarte technologie en de traditionele logica voor bouwmaterialen in gecontroleerde producttoevoer te veranderen met specifieke gegevensondersteuning. Alleen op deze manier kan de internetverbetering in het nieuwe retail-tijdperk innovatief zijn in de bouw en echt de ontwikkeling van de sector voor woningverbetering naar een nieuw niveau brengen.


Verbetering van het huis zal niet langer alleen een kwestie zijn van een huisverbeteringsbedrijf, er zal een nieuw model van internetverbetering op basis van de diepe ervaring van de gebruiker naar voren komen. We weten allemaal dat een van de grootste kenmerken van nieuwe detailhandel erin bestaat de traditionele levering van producten en diensten in de traditionele zin te veranderen, maar gebruikers in staat te stellen intens deel te nemen aan de daadwerkelijke productie en het proces van het product, door echt een gebruiker op te richten. centrale aanpak. Versterk de supervisie en feedback van gebruikers voor upstream-verkopers, in plaats van eenvoudigweg de koopwaar van verkopers te accepteren.


Hetzelfde geldt voor de industrie voor huisverbetering. In het traditionele tijdperk en het internettijdperk zijn gebruikers slechts een passief geaccepteerde rol, geen proces van actieve feedback. Op deze manier kunnen de producten en services van de B-end-verkopers niet echt aan de behoeften van de gebruikers voldoen en uiteindelijk de pijnpunten van de gebruikers en het verval van de gebruikerservaring veroorzaken. Invoering van het nieuwe verkoopseizoen, vooral met de reconstructie van mensen, goederen en velden, hoe groter de rol van mensen, de experimentele consumptie verving langzamerhand de passieve consumptie, waardoor de ontwikkeling van de industrie voor woningverbetering een nieuwe fase tegemoet ging.


De verandering in het internet van het nieuwe verkoopseizoen is dat gebruikers actief deelnemen aan het feitelijke bouwproces van de industrie voor woningverbetering, en ze worden niet langer alleen maar passief geaccepteerd, maar de ervaring is sterk verminderd. Wanneer de internetverbetering een nieuwe vlinder opent, is het eerste dat moet veranderen in de internetverbetering in het nieuwe winkel-tijdperk de verandering van de rol van de gebruiker.


Verbetering van het huis is niet langer bedoeld om te 'leven' maar om 'te leven'. Of het nu in het traditionele tijdperk is of in het tijdperk van internetthuisdecoratie, mensen kiezen voor woningverbetering en een groot deel daarvan is om in te leven. In dit stadium is snelle, eenvoudige en transparante decoratie het doel dat ze nastreven. Daarom hebben we in dit stadium gezien dat de deintermediatie van internetverbetering een gestage stroom van gebruikers oplevert. Omdat in dit stadium de behoeften van de gebruiker zijn om snel het nieuwe huis te kunnen betreden.


Het begin van het nieuwe retail-tijdperk, met name de opkomst van het tijdperk van upgrades van gebruikersconsumpties, heeft de behoeften van gebruikers eenvoudigweg veranderd en wordt een goede plek om te wonen. Als we in dit stadium nog steeds voldoen aan de behoeften van de gebruiker volgens de traditionele toevoermodus, zal dit onvermijdelijk leiden tot ongemak voor de gebruiker. Door actief deel te nemen aan het proces voor verbetering van het huis, is het een belangrijke ontwikkelingsrichting om de producten voor thuisverbetering nauwkeuriger te verdelen om aan de nieuwe behoeften van gebruikers te voldoen. We hebben gezien dat veel bedrijven en platforms voor thuisverbetering deze verfijning en classificatie daadwerkelijk uitvoeren, om tegemoet te komen aan de behoeften van verschillende gebruikers via verschillende producten, om de 'live' betere ontwikkelingsdoelen van de gebruiker te bereiken.


De komst van het nieuwe retail-tijdperk heeft een nieuwe denkbeeldige ruimte voor internetverbetering opgeleverd, gewoon om de traditionele logica te volgen om de levering van producten in de thuisverbeteringsindustrie aan het verliezen zijn. Het openstellen van de industrie voor woningverbetering met nieuwe technologieën overspoeld door nieuwe verkooppunten zal de ontwikkelingsfocus worden van de volgende fase. Diepgravende en innoverende modellen voor verbetering van het interieur, het ondermijnen van gebruikerservaringen of het openen van nieuwe ontwikkelingen in de sector voor woningverbetering. prelude.


Een paar:Hoe een restaurant te ontwerpen: deze 8 tips moet je onthouden Volgende:De gids van rustieke Bar en coffeeshop houten barkruk en tabel