De Top 100 Furniture Martin-serie is een mooi leven, afgeleid van de ontwerpfilosofie

- Dec 13, 2018-

In de zoektocht naar een moderne levensstijl heeft het top 100 meubilair zowel een sterke connotatie als een jeugdige vitaliteit. Door samen te werken met multinationale ontwerpers en door de Duitse ontwerpfilosofie te gebruiken om de wanorde en chaos in het leven te organiseren, geeft de Martin-serie niet alleen meubelproducten intrinsiek, maar wordt het ook gemakkelijker voor jonge consumenten om de zichtlijn te betreden. Laat meer mensen genieten van een smaakvol, stijlvol en ordelijk huiselijk leven.

Door het combineren van Duits functioneel design met Chinees emailleerwerk heeft de Martin-serie meubels alle extra decoraties in het ontwerp achter zich gelaten, waardoor een zeer eenvoudige en mooie vorm is verkregen, evenals een functionele vorm van schoonheid: de verbinding van de 榫 卯-structuur; De geometrische vorm, evenwichtig en beknopt, is het visuele effect van zuivering; de eenheid en continuïteit van functioneel ontwerp, het standaardiseren van de essentie van meubeldesign. Dit is de ontwerpfilosofie van de Martin-serie meubels, maar ook een ordelijke filosofie van het gezinsleven.

Het minimalisme in styling is niet eenvoudig, maar om het uiterlijk, maar ook de essentie te verwijderen, terug te keren naar de esthetiek. De meubelserie van Martin is soepel en uitgerekt met Amerikaans zwart walnotenhout; de delicate en zachte aanraking voelt de schoonheid en de fijnheid van het zwarte walnotenhout maximaal aan. Deze natuurlijke sfeer doet alles naar de Verenigde Staten komen en behoort tot de Verenigde Staten. Als het gepaard gaat met verse groene planten en accessoires, jonge en energieke zelfredzaamheid, maakt een dergelijke ontwerptaal op hoog niveau de meubels uit de Martin-serie waardig voor permanente bewaring. Artistieke producten.

Als het te gebruiken meubelproduct ligt het comfort natuurlijk op de eerste plaats. De designer martin ballendat erft het Duitse vakmanschap in het ontwerp en de productie van meubels uit de Martin-serie, in het emotionele vakmanschap en de rationaliteit. De perfecte integratie tussen ergonomie. De rigoureuze en nauwgezette werkhouding, de hoeken en lijnen van elke vorm zullen herhaaldelijk worden bestudeerd en geëxperimenteerd. Zelfs de armleuning van de bank brengt zijn functies tot het uiterste. Dergelijke meubels zullen anderen een eenvoudig en elegant visueel genot bieden. Het brengt mensen ook een langdurige comfortervaring.


Een paar:The Technology Of The Import Expo: omarmen deze toekomst, ben je klaar? Volgende:Sino-VS probleem met meubelhandel in Chinees-Amerikaanse handelswrijving