Het zoeken naar een vaccin kan twee jaar duren

- May 28, 2020-

new

Het consulaat-generaal van China&# 39 in de Noord-Ierse hoofdstad Belfast nodigde een bekende Chinese medisch expert uit om zijn mening over COVID-19 te geven tijdens een webinar op donderdag.

Zhang Wenhong, hoofd van een medisch team in Shanghai dat de pandemie bestrijdt, is populair op Chinese socialemediaplatforms vanwege de humoristische manier waarop hij wetenschappelijke waarheden uitlegt.

GG quot; Het geheim van het verslaan van het nieuwe coronavirus is angst voor de dood, en mensen die meer bang zijn om te sterven, kunnen deze pandemie overleven," zei hij tijdens de sessie waarin hij benadrukte hoe belangrijk het is om het publiek bewust te maken bij de bestrijding van de pandemie.

Ongeveer 200 mensen namen deel, waaronder werknemers van het consulaat-generaal en hun families, leden van de Chinese gemeenschap die in Noord-Ierland wonen, Chinese overzeese studenten in het Verenigd Koninkrijk en vertegenwoordigers van in China geïnvesteerde ondernemingen in het land.

Zhang Meifang, China' s consul-generaal in Belfast, zei in een toespraak dat het evenement bedoeld was om overzeese Chinezen te helpen de pandemie beter te begrijpen en hun angsten te verlichten, zodat ze zichzelf efficiënter kunnen beschermen en aanpassen aan het GG-quotum; nieuw normaal GG-quotum ;.

Zhang Wenhong zei dat, aangezien meer landen zijn begonnen met het vereenvoudigen van afsluitmaatregelen en het heropenen van bedrijven, de uitdaging zal zijn om de ziekte onder controle te houden met behoud van de economische ontwikkeling.

GG quot; Voor elke persoon moeten we erop voorbereid zijn, de pandemie zal minstens twee jaar duren," hij zei." We kunnen twee jaar niets doen, dus we moeten ons aanpassen aan het nieuwe normaal en doen wat we moeten doen."

Hij legde uit dat het virus waarschijnlijk zal bestaan ​​voor GG-quotum; twee jaar GG-quotum; want dat kan zijn hoe lang het duurt om een ​​vaccin te maken.

GG quot; Vaccins zijn de beste manier om hardnekkige infecties eindelijk op te lossen," hij zei." In wezen is de mogelijkheid om een ​​succesvol nieuw coronavirusvaccin te produceren hoger dan andere vaccins, zoals HIV-vaccins en zelfs griepvaccins."

Hij zei dat het bewijs tot dusver suggereert dat de mutatiesnelheid van het nieuwe coronavirus GG-quotum niet hoog GG-quotum is.

GG quot; De huidige onderzoekssnelheid naar de vaccins is relatief dichtbij tussen verschillende landen en de vaccins hebben antilichamen geproduceerd," hij zei." Maar de belangrijkste vraag is of deze antilichamen effectieve bescherming kunnen produceren."

Het vaccinproject van de Universiteit van Oxford start met fase II / III-proeven bij mensen, waarbij de studie het leeftijdsbereik van de mensen waarbij het vaccin wordt beoordeeld, en het aantal deelnemers zal uitbreiden.

Maar er zijn zorgen gerezen omdat proeven met het vaccin op resusaapapen niet hebben voorkomen dat ze het virus opliepen.

GG quot; De vroegst mogelijke tijd dat we een succesvol vaccin zouden kunnen krijgen, is volgend jaar, van maart tot juni. Als alle lopende vaccinprojecten mislukken, moeten we wachten tot 2022," hij zei.


Een paar:China doneert medische benodigdheden om COVID-19 te bestrijden in Zuid-Soedan Volgende:Chinees leger levert meer medische benodigdheden om Laos te helpen vechten tegen COVID-19