Welke gegevens moet u aandacht te besteden aan In Catering Design?

- Feb 18, 2019-

Met betrekking tot het ontwerp van het dineren restaurants, het ontwerp, de meeste van de ontwerpers zijn eigenlijk vergelijkbaar, met name de professioneel bestudeerde ontwerpers, zal er geen bepaald verschil in de algemene richting van het horeca ontwerp en de algemene overweging, maar in de daar zullen veel verschillen in de details, en het zal direct invloed op het succes van het gehele ontwerp. Het ontwerpteam vertelt u wat details moeten worden beschouwd in het ontwerpproces?

1-1Q21019122NN

1. gemak van gebruik


Vele restaurants zijn speciale plaatsen waar klanten hun eigen stokjes kunnen nemen. Deze plaatsen kunnen worden genomen door de klanten zelf of door de bediening in het restaurant. Het lijkt een klein detail, maar als het ontwerp niet redelijk is, vooral de locatie is niet redelijk, dan zal de klant zich bijzonder ongelegen, de ontwerper moet overwegen het totale gemak in dit proces maken. Net als soms, sommige families komen om te eten met kinderen, kinderen hebben minder voedsel, ze wil graag een kleine kom, als de plaats om het servies lastig is, dat de klantervaring zal worden beïnvloed.


2. redelijke regeling van functies


In het proces van catering ontwerp, heeft elk restaurant verschillende functies. We moeten om te doen een goede baan van begrip en volledig overeenkomen met verschillende functies. Dit is een zeer belangrijk onderdeel. Wanneer u willen meer van deze aspecten van de functie bent, dan is het totale effect zullen zeer goed. In het proces om dingen te doen, is het noodzakelijk te overwegen of deze functionele aspecten worden vergeleken, en of mensen zijn handiger in het gebruik ervan.

3. het gevoel van het milieu

1-1Q21019124D12

Sommige ontwerpers kunnen altijd het gevoel dat we in één oogopslag ontwerpen en sommige functies waardoor meer redelijke en wetenschappelijke. Dit voltooit het ontwerp, maar het is in feite niet het geval. Veel mensen kiezen voor een restaurant is niet een speciale reden, misschien alleen omdat het voelt hier goed, we kunnen toevoegen sommige emotionele factoren bij het ontwerpen, zodat iedereen voelt echt heel goed hier, uw ontwerp natuurlijk meer mensen als het zal hebben. Een emotionele ding, we kunnen nauwelijks het interpreteren van één aspect, maar u wilt sommige elementen toevoegen aan dit ontwerp.


Een paar:De gids voor moderne eetstalletjes Houten tafel en eetcabines Volgende:Cafe Bench Retro Club Tafel- en ledercabines Bank