Koffieshop Houten tafel en bankstel

Koffieshop Houten tafel en bankstel

De Monks-tafel is een aanzienlijke tafel op gietijzerbasis met een eenvoudig maar toch uniek ontwerp. Het elegante ontwerp geeft een zeer goede beenruimte, waardoor deze tafels ideaal zijn als tafels voor cafés, cafés of restaurants. Het gebogen deel van de poten is gemaakt van stevige gietstukken die extreem sterk zijn en de royale breedte van de poten op de vloer zorgt voor een uitstekende stabiliteit met een van de topmaten die we aanbieden. De monnikentafel wordt vaak gekocht met stoelen uit onze categorieën Restaurantmeubilair of Traditionele stoelen. Stoelen kunnen worden geselecteerd in een houten afwerking die overeenkomt met de tafelbladen of in een zwart metalen frame om de gietijzeren basis te complementeren.

Praat nu

Productdetails

De Monks-tafel is een aanzienlijke tafel op gietijzerbasis met een eenvoudig maar toch uniek ontwerp. Het elegante ontwerp geeft een zeer goede beenruimte, waardoor deze tafels ideaal zijn als tafels voor cafés, cafés of restaurants. Het gebogen deel van de poten is gemaakt van stevige gietstukken die extreem sterk zijn en de royale breedte van de poten op de vloer zorgt voor een uitstekende stabiliteit met een van de topmaten die we aanbieden.

De monnikentafel wordt vaak gekocht met stoelen uit onze categorieën Restaurantmeubilair of Traditionele stoelen. Stoelen kunnen worden geselecteerd in een houten afwerking die overeenkomt met de tafelbladen of in een zwart metalen frame om de gietijzeren basis te complementeren.

Sofa materiaal:

● 1. Bankframe: zwaar hardhout, versterkt met gelijmde hoekblokken

● 2. Bankzitting: schuim met hoge dichtheid bekleed met leer of stof

● 3. Massief houten poot

Koffietafelmateriaal:

● 1. Tafelblad: 4,5 cm dikke MDF met ASH-houtfineer

● 2. Tafelpoot: massief houten poot

● 3. Verstelbare niet-marmeren glijders

FAQ

1.Kan ik mijn eigen favoriete meubels ontwerpen?

Absoluut, het meubilair kan worden aangepast aan uw behoeften

2. Waar zijn jullie markten?

Onze meubels zijn geëxporteerd naar vele landen, zoals Verenigde Staten, Amerika, Canada, Australië, Frankrijk, Arabië, Mexico, Singapore, Maleisië, enzovoort.

3. Hoe kan ik verzekerd zijn van de kwaliteit van mijn product?

We sturen een foto of video in HD ter referentie naar de kwaliteitsgarantie voor het laden.

4.Waarom is onze service beter dan die van anderen?


Hot Tags: koffieshop houten tafel en bankstel, leveranciers, fabrikanten, fabriek, groothandel, aangepast, gemaakt in China
Een paar:Design Velvet Chesterfield Sofa Modern Stoffering Woonkamer Sofa Meubilair Volgende:Klassieke lederen eenpersoons dubbele sofa

Onderzoek

Misschien vind je dit ook leuk