Couch woonkamer bank

Couch woonkamer bank

Product- / itemnaam TRACK | Leren bankstel Uitneembaar 2-zits lederen sofa Materialen Leder Design Jaargang 2019

Praat nu

Productdetails

Het project is gebaseerd op het idee om verschillende werelden van ons dagelijks leven te benaderen, zoals de huiselijke omgeving en de openbare ruimte, waarbij de respectieve kenmerken en behoeften worden gecombineerd in een enkel systeemconcept: sobere en functionele vormen bepalen de esthetiek en het comfort van het product past zich aan steeds meer huishoudelijke werkplekken en op steeds minder royale woonruimtes aan.

Pinuccio Borgonovo

living-room-sofa

Binair - Twee-of-driezits in-lijn sofa met een nobel en geruststellend karakter. De soberheid van de lijn gaat gepaard met een beeld van lichtheid, onderstreept door het specifieke dubbele been dat het hoog van de grond houdt. lage rugleuning duidt op een zorgvuldige studie van de verhoudingen, om uitzonderlijk comfort te garanderen.

De grote kussens met dons, die naar believen kunnen worden geplaatst, nemen het kleermakersdetail van de verhoogde naden op de omtrek van de armleuningen op en geven het geheel een verfijnde, elegante en onderscheidende toets.

> Tweezitsbank (170x85 cm) of driezitter (242x85 cm), verkrijgbaar met volledig afneembare stoffen of lederen bekleding, poten in mat gebruineerde afwerking.


Hot Tags: bank woonkamer bank, leveranciers, fabrikanten, fabriek, groothandel, aangepast, gemaakt in China
Een paar:2-zits stoffen bank Volgende:Stoffen kantoor houten bankstelontwerpen

Onderzoek

Misschien vind je dit ook leuk