Hedendaagse Cafe meubels met houten zitbanken

Hedendaagse Cafe meubels met houten zitbanken

De Monks-tafel is een aanzienlijke tafel op gietijzerbasis met een eenvoudig maar toch uniek ontwerp. Het elegante ontwerp geeft een zeer goede beenruimte, waardoor deze tafels ideaal zijn als tafels voor cafés, cafés of restaurants. Het gebogen deel van de poten is gemaakt van stevige gietstukken die extreem sterk zijn en de royale breedte van de poten op de vloer zorgt voor een uitstekende stabiliteit met een van de topmaten die we aanbieden. De monnikentafel wordt vaak gekocht met stoelen uit onze categorieën Restaurantmeubilair of Traditionele stoelen. Stoelen kunnen worden geselecteerd in een houten afwerking die overeenkomt met de tafelbladen of in een zwart metalen frame om de gietijzeren basis te complementeren.

Praat nu

Productdetails

Deze bepaalde rolbasis heeft een decoratief centrum dat door sommige klanten de voorkeur geniet, omdat het de decoratieve stijl van de benen over de hele middenbrancard voortzet. Als u echter de voorkeur geeft aan iets minder ingewikkeld, bieden we ook de schuiftafel met een duidelijk kruisbalkcentrum. Deze ongelooflijk sterke tafel is al sinds de 19e eeuw een populair ontwerp en voegt veel karakter toe aan elk traditioneel interieur. Omdat de tafel met scrolldesign is gemaakt van zwaar gietijzer, biedt het een uitstekende stabiliteit in elk van de topmaten die we aanbieden en zal het uitstekende service bieden voor de komende jaren. De rechthoekige schuif kan worden gecombineerd met een vierkant of rond voetstuk, zodat hetzelfde ontwerp van de voet een zeer grote verscheidenheid aan topafmetingen en vormen kan bevatten.

Deze tafels zien er geweldig uit met traditionele pubstoelen zoals de Straight Leg Mates Chair of de Bentwood Fanback. Ze werken echter ook goed met meer eigentijdse zitplaatsen, zoals de Boston Side Chair of de lederen Abbruzzo-restaurantstoel.

Sofa materiaal:

● 1. Bankframe: zwaar hardhout, versterkt met gelijmde hoekblokken

● 2. Bankzitting: schuim met hoge dichtheid bekleed met leer of stof

● 3. Massief houten poot

Tafel materiaal:

● 1. Tafelblad: 4,5 cm Brandvrije plaat met 2 mm ABS-beschermende rand

● 2. Tafelpoot: gietijzer met zwarte poedercoating

● 3. Verstelbare niet-marmeren glijders

Stoel materiaal:

● 1. Stoelframe: massief hardhout van AS

● 2. Stoel in de stoel: schuim van hoge dichtheid met gestoffeerd in leer of stof

● 3. Kunststof vloerglijders

● 4. Insteek- en penstijlconstructie met metalen houtschroefversterkingen


Hot Tags: Hedendaagse cafémeubels Houten zitbank, leveranciers, fabrikanten, fabriek, groothandel, aangepast, gemaakt in China
Een paar:Design Velvet Chesterfield Sofa Modern Stoffering Woonkamer Sofa Meubilair Volgende:Klassieke lederen eenpersoons dubbele sofa

Onderzoek

You Might Also Like