Stoffen kantoor houten bankstelontwerpen

Stoffen kantoor houten bankstelontwerpen

Collectie Mercury Product- / itemnaam MERCURY | Sofa Type 3-zits stoffen sofa Materialen in stof Designer Daria Zinovatnaya Design Year 2019

Praat nu

Productdetails

Mercury is het resultaat van een gratis experiment dat zijn essentie ontleent aan de wens om geometrische vormen te vermengen met een overlapping van rondingen, rechte lijnen en verzadigde kleuren die terug leiden tot de expressiviteit die typerend is voor de avantgarde intenties van de artistieke bewegingen van de vroege 1900.

11

Doof voor de logica van producten en traditionele ontwerpparameters, Mercurius is een verzameling met een sterke geest van breuk, geen doel op zich, maar gecontextualiseerd in een visie van eigentijds meubilair dat opvalt door zijn iconische geest en past in een pad waarin oorspronkelijke originaliteit is inherent.

10

De overgedimensioneerde dimensies verdringen een concept van comfort dat de vormen overstijgt en esthetiek combineert met de bruikbaarheid van het inrichtingselement als een levend onderdeel van het dagelijks leven.

MERCURY-Sofa-Adrenalina-390333-dim799d78f

9

Hot Tags: stoffen kantoor houten bankstel ontwerpen, leveranciers, fabrikanten, fabriek, groothandel, aangepast, gemaakt in China
Een paar:Couch woonkamer bank Volgende:Fabrikanten Lounge Velvet Funiture Sofa Home

Onderzoek

You Might Also Like