Ronde metalen tafel Base (42 inch Bar hoogte)

Ronde metalen tafel Base (42 inch Bar hoogte)

Het gietijzer tabel bases zijn speciaal gemaakt voor commercieel gebruik met een poedercoating afwerking en past een tafelblad: van hout naar gelamineerd.

Praat nu

Productdetails

Metalen rondetafel basis (42" bar hoogte)

• Vervaardigd uit 18 gauge, buisvormige gietijzer met zwarte poeder vacht

• Verstelbare niet-marring niveau glijdt

• Inclusief alle hardware

• Wordt geleverd in 3 verschillende maten

• Wordt geleverd met optionele voetensteun

• De grondslagen van de tabel gietijzer zijn speciaal gemaakt voor commerciële gebruiken met behulp van een poedercoating afwerking en past een tafelblad: van hout naar gelamineerd.

• De base bevat alle hardware: kolom, spin, x-base, rod en 4 verstelbare glijders. Gebruik onze gids van de honken tabel ter vervanging van de basisgrootte met de juiste tafelblad.


FAQ

1. kunnen wij een monster aanvankelijk krijgen?

Toch bieden we u monsters, zodat u de kwaliteit op het eerste controleren kunt, maar de kosten van de steekproef en de verzending betrokken op uw lading zullen.

2. waarom onze kwaliteit is hoger dan anderen?

Ten eerste, wij geloven dat kwaliteit is de sleutel tot het houden van langdurige relatie, ons doel is te lang business. En we hebben onze eigen QC-team, van de directeur aan technische tekening tot verkoop, ze zijn allemaal ervaren professionals.

3. wat als er is kwaliteit probleem wanneer we de goederen krijgen?

Als er quanlity probleem wanneer u un-pakket de goederen, kun je foto's voor onze referentie, onze QC Dept.. zal Controleer het probleem en geven u beste oplossingen, namelijk vervangen sommige onderdelen en hulpstukken, enz. Bovendien zullen ook wij maatregelen ter verbetering van de kwaliteit in de toekomst.

4. kan ik krijgen een lagere prijs als ik grote hoeveelheden bestellen?

Ja, goedkopere prijzen met meer groter orders.


Hot Tags: ronde metalen tafel base (bar hoogte 42 inch), leveranciers, fabrikanten, fabriek, groothandel, aangepast, gemaakt in China
Een paar:X Prong tafelvoet (30 '' tafelhoogte) Volgende:Zwarte gietijzeren vierkante tafelvoet

Onderzoek

You Might Also Like