X Prong tafelvoet (30 '' tafelhoogte)

X Prong tafelvoet (30 '' tafelhoogte)

De gietijzeren tafelbodem swill gaat geweldig met een van onze tafelbladen. Gemaakt van sterk gietijzer, het is zeer duurzaam en gemaakt voor commercieel gebruik. Deze tafelbasis is ook weerbestendig en kan binnenshuis of buitenshuis worden gebruikt.

Praat nu

Productdetails

x-puntentafelvoet (30 "tafelhoogte)

• Gemaakt van 18 gauge, buisvormig gietijzer met zwarte poedercoating

• Verstelbare non-marring niveau glijders

• Weergegeven in staafhoogte, 42 "Hoog

• Verkrijgbaar in 4 verschillende maten

• De gietijzeren tafelbasis swill past perfect bij elk van onze tafelbladen. Gemaakt van sterk gietijzer, het is zeer duurzaam en gemaakt voor commercieel gebruik. Deze tafelbasis is ook weerbestendig en kan binnenshuis of buitenshuis worden gebruikt.

• De basis bevat alle hardware: kolom, spider, x-base, staaf en 4 verstelbare glijders. Verkrijgbaar in 4 verschillende maten


FAQ

1. Hoe kan ik op u vertrouwen?

Ons bedrijf heeft alle import- en exportlicenties, bedrijfs-RMB en USD Acccount.

2.Waarom is onze service beter dan die van anderen?

We zullen leveren wat we beloven, we zullen al onze verantwoordelijkheden opnemen, we staan in het perspectief van klanten om zaken te doen.

3. Wat als er kwaliteitsprobleem wanneer we de goederen?

Als er quanlity probleem is wanneer u de goederen ontkoppelt, kunt u foto's nemen voor onze referentie, onze QC afdeling ... zal het probleem controleren en de beste oplossingen voor u geven, namelijk een aantal onderdelen en fittingen vervangen, enz. Verder zullen we ook actie ondernemen om de kwaliteit in de toekomst te verbeteren.

4. Hoeveel zullen de verzendkosten zijn?

Dit is afhankelijk van de grootte van uw zending en de wijze van verzending. Wanneer u naar verzendingskosten informeert, hopen we dat u ons de gedetailleerde informatie laat weten, zoals de codes en hoeveelheid, uw gunstige verzendmethode, (door de lucht of over zee) en uw aangewezen haven of luchthaven.


Hot Tags: X-pong tafelvoet (30 '' tafelhoogte), leveranciers, fabrikanten, fabriek, groothandel, aangepast, gemaakt in China
Een paar:Ronde metalen tafel Base (tabel hoogte 30'') Volgende:Ronde metalen tafel Base (42 inch Bar hoogte)

Onderzoek

You Might Also Like