Vierkante tafelvoet van roestvrij staal (30-inch tafelhoogte)

Vierkante tafelvoet van roestvrij staal (30-inch tafelhoogte)

Als je op zoek bent naar een stevige tafelvoet die ook zijn eigen fashion statement maakt, kijk dan naar deze 28-5 / 8 "hoge geborstelde roestvrijstalen basis met stalen kolom met een diameter van 3".

Praat nu

Productdetails

Vierkante roestvrijstalen tafelvoet (30 "tafelhoogte)

• Gewicht: 38 lbs

• Gemaakt van zwaar 18 gauge roestvrij staal

• Verstelbare niet-marmeren glijdoppen inbegrepen

• Omvat alle hardware

• Verschillende maten beschikbaar

• Hoogte: 28-5 / 8 "

• Tafelvoet: vierkant van 22 "

Als je op zoek bent naar een stevige tafelvoet die ook zijn eigen fashion statement maakt, kijk dan naar deze 28-5 / 8 "hoge geborstelde roestvrijstalen basis met stalen kolom met een diameter van 3". De extra grote 22-inch vierkante vloerplaat voegt een kantelvaste eigenschap toe aan elke tafel, waardoor deze ideaal is voor drukke verkeersruimten, zoals luchthaven- en hotellobby's. Ook verkrijgbaar in een 40-1 / 8 "hoogte en in 17" of 30 "vierkante basissen. Montageplaten, schroeven en inbussleutel meegeleverd.

Restaurant Catering Meubels Dubbele bank en multiplextafel is ontworpen met behulp van hoogwaardige materialen en geavanceerde technologie, onder strikte supervisie van onze professionals. Het wordt voornamelijk gebruikt in coffeeshops en restaurantmeubilair en. Het is ontworpen om tegemoet te komen aan de veranderende eisen en benodigdheden van klanten. We presenteren dit product in verschillende uitvoeringen en afmetingen die voldoen aan de vraag van de klanten. Het bevat eigenschappen zoals High density foam bekleed met leer of stof. Door schuim met hoge dichtheid bekleed met leer of stof,. Met de toepassing van een geavanceerde hoge precisie schuurmachine, een snelle automatische tafelzaagmachine, een houtdroogapparaat en andere apparatuur, biedt dit product de beste functie. Ons bedrijf heeft bereikt, en dit product is verstreken,, en. We bieden dit product met aangepaste services. Het product wordt gedekt door een garantie. Voor retourinstructies kunt u contact opnemen met ons serviceteam voor naverkoop.


OUGUANXUAN FURNITURE biedt een hoge servicestandaard en is scherp geprijsd. Bij SHENZHEN FURNITURE is het onze belofte om uw product tijdig en met de best mogelijke service bij u te krijgen. Onze klanten zijn ons gaan herkennen als vriendelijke, deskundige, professionele en betaalbare experts. We verwelkomen de mogelijkheid om uw volgende project te citeren, ongeacht de grootte, hoeveelheid of materiaal en we zien ernaar uit om met u samen te werken.

FAQ

1. Waarom is onze kwaliteit hoger dan die van anderen?

Ten eerste geloven we dat kwaliteit de sleutel is om een langdurige relatie te houden, ons doel is om lang zaken te doen. En we hebben ons eigen QC-team, van de directeur tot technische tekening tot verkoop, het zijn allemaal ervaren professionals.

2.Do u verstrekt steekproeven?

Ja, we kunnen de meeste productmonsters leveren

3. Hoeveel zullen de verzendkosten zijn?

Dit is afhankelijk van de grootte van uw zending en de wijze van verzending. Wanneer u informatie inwint over verzendkosten, hopen we dat u ons de gedetailleerde informatie laat weten, zoals de codes en hoeveelheid, uw gunstige verzendmethode, (door de lucht of over zee) en uw aangewezen haven of luchthaven.

4. Hoeveel details moet ik je geven voor wat ik wil?

We hebben materiaal, hoeveelheid, maat, kleuren en andere speciale vereisten nodig.


Hot Tags: vierkante roestvrijstalen tafelvoet (30 '' tafelhoogte), leveranciers, fabrikanten, fabriek, groothandel, aangepast, gemaakt in China
Een paar:No Volgende:Ronde RVS tafel Base (tabel hoogte 30'')

Onderzoek

You Might Also Like